Ukraina eesti ukraina

Varför ska du beställa ukrainska översättningar från Transly Översättningsbyrå ?

Förstklassig ukrainsk översättning

Transly Översättningsbyrå har tilldelats det internationella kvalitetscertifikatet ISO 17100:2015, vilket innebär att Transly Översättningsbyrå uppfyller alla krav för tillhandahållande av översättningstjänster. Den ukrainska översättning som du beställt från oss bevarar textens ursprungliga betydelse, innehåller inga misstag och låter naturlig för den avsedda läsaren. Därför håller vi textens avsedda betydelse i åtanke under översättningsprocessen och förmedlar den på ett sätt som är lätt för läsaren eller användaren att förstå. Vi är övertygade om att en bra översättning till ukrainska är en som lätt kan förstås av din ukrainsktalande affärspartner, kund eller kollega, oavsett bakgrund och modersmål. Vi levererar exakta och terminologiskt korrekta översättningar. För att uppnå bästa resultat kommer vi vid behov att begära ytterligare information och granska källtexten. Om du vill komma in på den ukrainska marknaden, kan vi lokalisera översättningen för din ukrainska målgrupp – detta är särskilt viktigt när du översätter webbplatser, marknadsföringstexter, säkerhetsdatablad och liknande.

Ukraina tõlge

Snabba ukrainska översättningar

Vi arbetar snabbt. Tack vare Translys utmärkta tekniska kapacitet, skickliga översättare och smidiga processer, går vår översättningsprocess också snabbare. Vi gör alltid vårt yttersta för att återkomma till dig så snart som möjligt och detsamma gäller färdigställandet av offerter. Om det behövs, kan vi påskynda processen ännu mer genom att låta flera översättare arbeta på samma projekt samtidigt. Tack vare den snabba utvecklingen av neural maskinöversättning förbättras även vår arbetshastighet. Modern översättningsprogramvara som upptäcker upprepningar i en text hjälper ytterligare till att påskynda vår arbetsprocess. När vi översätter till ukrainska är vår arbetsprocess effektiv och flexibel och beslut fattas snabbt. Därför kan vi lugnt säga att Transly är en av de snabbaste leverantörerna av översättningstjänster i branschen.

Kiire ukraina tõlge

Prisvärd ukrainsk översättning

Transly erbjuder översättningar med det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Våra översättningsprojekt genomförs med hjälp av den mest moderna tekniken och involverar både en översättare med masterexamen och en professionell redaktör. Tack vare smart översättningsprogramvara och den fortlöpande utvecklingen av neural maskinöversättning kan vi erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris för ukrainska översättningar. Vi erbjuder rabatt på upprepade segment i texten. Detta börjar spela en viktig roll i permanenta partnerskap: ju mer liknande texter vi översätter, desto lägre blir enhetspriset för våra lojala kunder. Vi översätter varje segment en gång, vilket också innebär att du bara behöver betala för det en gång. På så sätt kan du vara säker på att vi ger dig det bästa erbjudandet.

Soodne ukraina tõlge

Smidig översättningsprocess

Vi är här för att göra översättningsprocessen så smidig och bekväm för dig som möjligt. Tack vare vår omfattande kunskap och erfarenhet har vi kunnat utveckla lösningar som gör det möjligt för oss att systematiskt hantera översättningar, samtidigt som vi använder översättningsminnen, terminologibaser och ett centralt arbetsflödessystem. Vi vet att projektledning innebär mycket mer än att bara organisera översättningen av en text från ett språk till ett annat. Att ha ett strömlinjeformat arbetsflöde är viktigt för att garantera en stressfri beställningsupplevelse, transparent budget och ukrainska översättningar som blir klara i tid. För detta ändamål har vi minimerat eller automatiserat alla tidskrävande standardprocedurer. På så sätt kan du vara säker på att både budgeten och tidsfristen för översättningen kommer att uppfylla dina höga förväntningar.

Mugav ukraina tõlge

Garanterad sekretess

Vi garanterar sekretessen för alla texter. Digital säkerhet, dataskydd och sekretess är aspekter som vi tar på stort allvar i vårt arbete. Avtalet om översättningstjänster innehåller ett sekretessavtal. Vid behov är det också möjligt att ingå ett separat sekretessavtal. Användningen av översättningsprogram och en säker lagringsserver bidrar till att minska risken för dataläckage. Tack vare översättningsprogram behöver du inte skicka filer via e-post, vilket hjälper till att förhindra dataläckage och e-postmeddelanden som skickas till fel mottagare. Dessutom är säkerhetskopiering i realtid integrerad i vår översättningsprocess, vilket säkerställer att din ukrainska översättning är i säkra händer hos oss.

Konfidentsiaalne ukraina tõlge

Alla översättningsrelaterade tjänster från en byrå

Vi vill att ditt samarbete med oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose alla dina önskemål om översättning, redigering och innehållsskapande samt allt som är relaterat till dessa tjänster. Därför erbjuder vi även en tjänst för sökmotoroptimering av översatta webbplatser och en lokaliseringstjänst för webbutiker. Våra tjänster omfattar även översättningsrådgivning, bedömning av översättningskvalitet, voice-over och dubbning. Dessutom erbjuder vi gärna layout-, design- och trycktjänster för översatta texter. Allt detta gör att du enkelt och bekvämt kan hitta alla tjänster relaterade till ukrainsk översättning på ett och samma ställe.

Ukraina tõlkebüroo

Külli

Külli är översättningschef på Transly Översättningsbyrå Hon har arbetat som översättare i mer än 15 år och har studerat översättning vid Tallinns universitet. Külli är en perfektionist som aldrig är nöjd med något mindre än det optimala resultatet. Hennes unika förmåga är hennes snabbläsningsförmåga. Hon har också ett extremt gott tekniskt skarpsinne och en osviklig förmåga att förutse kommande trender.

Toimetaja tegevjuht

Transly översättningsbyrå erbjuder professionella översättningar som sparar tid och pengar.

För att göra en beställning, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i frågeformuläret med följande information:

  • Vilka tjänster du är intresserad av
  • Vilka språk du behöver tjänsten på
  • Vilken tidsfristen är för jobbet

Vänligen bifoga eventuell ytterligare information eller en fil när du skickar in din förfrågan, så vi kan analysera den och ge dig en exakt offert.

Vi återkommer till dig med en offert inom en timme.

Saada_päring

Vilken översättningstjänst ska jag välja för ukrainska?

Teknisk översättning till ukrainska

Teknisk översättning innefattar områden som ingenjörskonst, bygge, miljöskydd och -teknologi, informationsteknologi, transport, automatisering m.fl. De vanligaste typerna av texter som kräver teknisk översättning är till exempel bruksanvisningar, säkerhetsinstruktioner, snabbstartsguider, installationsguider, rapporter och applikationer. Teknisk översättning utgör en mycket viktig del av de tjänster som Transly tillhandahåller. Vi översätter bruksanvisningar och IT-relaterade texter till ukrainska, lokaliserar appar för den ukrainsktalande marknaden och erbjuder många andra tjänster.

Tehnikateksti tõlkimine ukraina keelde

Webbplatsöversättning till ukrainska

Webbplatsöversättning är en av våra mest populära översättningstjänster. En högkvalitativ webbplatsöversättning skapar ett mer förtroendeingivande intryck av ditt företag. Det är därför vi kan översätta ditt företags webbplats till ukrainska smidigt, snabbt och med fokus på kvalitet. Att manuellt kopiera och klistra in webbtexter hör till det förgångna – vi använder smart teknik för att automatiskt exportera webbtexter och importera översättningar. Translys ukrainska översättare och redaktörer har SEO-kunskap, och de har strategiska nyckelord i åtanke under översättningsprocessen för webbplatser, webbtexter och blogginlägg.

Kodulehe tõlkimine ukraina keelde

Översättning av ekonomiska texter till ukrainska

Översättningen av ekonomiska texter till ukrainska är ett viktigt område som omfattar översättningar av årsredovisningar till ukrainska samt översättning till ukrainska av bokföringshandlingar, kontoutdrag, betalningsbevis och liknande. Fördelarna med att anlita Transly när du planerar att beställa ukrainska översättningar av ekonomiska texter inkluderar: kunskap om finansiell vokabulär samt redovisnings- och bankterminologi, sekretess, snabbhet, bra kommunikation och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

Majandustõlge ukraina keelde

Juridisk översättning till ukrainska

Juridisk översättning till ukrainska inkluderar översättning av kontrakt, domstolshandlingar och lagtexter. Med ISO-certifierade kvalitetsprocesser levererar vi juridiska översättningar till ukrainska som är exakta och terminologiskt korrekta. Transly följer strikta regler för skydd av personuppgifter och konfidentialitetskrav, som är särskilt viktiga vid juridisk översättning.

Õigustekstide tõlkimine ukraina keelde

Översättning av marknadsföring till ukrainska

Översättningen av en marknadsföringstext till ukrainska kan anses vara framgångsrik när budskapet förmedlas korrekt på ukrainska, när översättningen återspeglar varumärkets värderingar och stil, och, framför allt, när översättningen till ukrainska inte låter som en översättning. Översättning till ukrainska av produktbeskrivningar, webbplatser, webbutiker, översikter, artiklar, slogans, annonser, kampanjbudskap, försäljningserbjudanden, företags uppdrag eller visioner samt varumärkesvärden faller alla under översättning av marknadsföring. Utöver marknadsföringsöversättning är Transly också expert på ukrainsk lokalisering och transkreation eller kreativ översättning till ukrainska.

Turundusteksti tõlkimine ukraina keelde

Översättning av vetenskapliga texter till ukrainska

Översättningen av vetenskapliga texter till ukrainska är en annan av våra huvudsakliga tjänster. Bland våra kunder återfinns Tallinns universitet, Tallinns tekniska högskola, Estlands forskningsråd, Estlands geologiska undersökning, Estlands miljöforskningscentrum, Praxis Center for Policy Studies, Estlands undervisnings- och forskningsministerium och många andra. Vid översättning av forskningsartiklar eller doktorsavhandlingar till ukrainska kommer vi att ägna särskild uppmärksamhet åt relevant terminologi och arbeta nära kunden för att säkerställa en högkvalitativ översättning.

Teadusteksti tõlkimine ukraina keelde

Medicinsk översättning till ukrainska

Medicinsk översättning omfattar bland annat översättning av bruksanvisningar för medicinsk utrustning, information om läkemedel, patientinformationsbroschyrer, hälsodokument, farmaceutisk forskning, osv. Alla våra ukrainska översättningar genomgår en kvalitetssäkringsprocess i enlighet med ISO-standarden, vilket säkerställer att våra ukrainska översättningar är korrekta, färdiga i tid och uppfyller andra kvalitetskrav. Andra fördelar med att välja Transly är sekretess, snabbhet och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

Meditsiiniteksti tõlkimine ukraina keelde

Översättning av säkerhetsdatablad till ukrainska

Ett säkerhetsdatablad är ett dokument som ger information om hur man säkerställer en säker användning av en kemikalie i hela leveranskedjan. Eftersom varje leverantör av säkerhetsdatablad ansvarar för innehållet i säkerhetsdatabladet, är det bäst att anförtro översättningen av säkerhetsdatablad till ukrainska åt Transly Översättningsbyrå. Vi översätter inte bara texten, utan vi kan också identifiera potentiella väsentliga brister eller inkonsekvenser i den. Vi har lång erfarenhet av att översätta säkerhetsdatablad till ukrainska. Vi håller oss alltid uppdaterade om den senaste relevanta lagstiftningen och den officiella terminologin, för att säkerställa korrekthet, tydlighet och noggrannhet i översättningarna av dina säkerhetsdatablad.

Ohutuskaartide tõlkimine ukraina keelde

Ukrainsk lokalisering

Lokalisering av programvara är översättning och anpassning av ett datorprogram eller en mobilapplikation för den ukrainska marknaden. Lokalisering av programvara tar hänsyn till preferenser, behov och vanor hos användare i Ukraina. Lokaliseringsjobb för programvara hos Transly anförtros till professionella översättare som både är teknikkunniga och har ukrainska som modersmål.

Tarkvara lokaliseerimine ukraina

Ukrainska tolkningstjänster

Tolkning, viskningstolkning, fjärrtolkning, konferenstolkning och konsekutivtolkning är ukrainska översättningstjänster som behövs vid evenemang, möten, utbildningar, notariebesök, osv. Translys ukrainska tolkar är högutbildade experter, med lång erfarenhet inom olika områden. Vi hjälper dig att välja den tolkningstjänst som bäst uppfyller dina behov.

Suuline tõlge ukraina keelde

Auktoriserad översättning till ukrainska

Auktoriserad översättning till ukrainska är en officiell dokumentöversättningstjänst som vi erbjuder i samarbete med auktoriserade översättare för ukrainska språket. En auktoriserad ukrainsk översättare tar ansvar för korrektheten av översättningen med sin signatur och sigill. Om en auktoriserad översättning till ukrainska krävs, till exempel för antagning till skola, resor eller domstolsförfaranden, är endast auktoriserade översättare behöriga att översätta dessa dokument till ukrainska.

Vandetõlge ukraina keelde

Den bästa översättningen är ett resultat av en kombination av mänsklig insats och modern teknik. Få de bästa översättningstjänsterna från Transly.

Översättningsspråk

Översättning svenska-ukrainska och ukrainska-svenska

Mer än tio miljoner människor talar svenska. Vi översätter webbsidor, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket mer från svenska till ukrainska och från ukrainska till svenska. Vi erbjuder professionella översättningar svenska-ukrainska och ukrainska-svenska, som sparar dig tid och pengar. Du får svar inom bara två timmar. Skicka oss en förfrågan om översättning! Vi återkommer till dig inom 2 timmar.

rootsi tõlge

Översättning engelska-ukrainska och ukrainska-engelska

Engelska talas av 1,5 miljarder människor världen över! Transly översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till engelska. Vi översätter även från engelska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning engelska-ukrainska eller ukrainska-engelska!

inglise tõlge

Översättning lettiska-ukrainska och ukrainska-lettiska

Mer än en miljon människor talar lettiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, webbutiker, produktdatablad, kataloger, marknadsföringstexter, dokument och mycket annat till lettiska. Vi översätter även från lettiska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning lettiska-ukrainska eller ukrainska-lettiska! Vi ser fram emot den.

läti tõlge

Översättning litauiska-ukrainska och ukrainska-litauiska

Mer än två miljoner människor talar litauiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till litauiska. Vi översätter även från litauiska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning litauiska-ukrainska eller ukrainska-litauiska! Vi ser fram emot den.

leedu tõlge

Översättning polska-ukrainska och ukrainska-polska

Det polska språket pratas av totalt 38 miljoner människor över hela världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till polska. Vi översätter också från polska till ukrainska. Skicka oss en polska-ukrainska-polska översättningsförfrågan!

Poola tõlge

Översättning estniska-ukrainska och ukrainska-estniska

Omkring en miljon människor talar estniska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till estniska. Vi översätter även från estniska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning ukrainska-estniska eller estniska-ukrainska!

estonian translation

Översättning finska-ukrainska och ukrainska-finska

Mer än fem miljoner människor talar finska. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till finska. Vi översätter även från finska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning finska-ukrainska eller ukrainska-finska!

soome tõlge

Översättning norska-ukrainska och ukrainska-norska

Totalt 5 miljoner har norska som modersmål. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till norska. Vi översätter även från norska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning norska-ukrainska eller ukrainska-norska!

norra tõlge

Översättning tyska-ukrainska och ukrainska-tyska

Det är inte lätt att göra bot för sina synder i tyskarnas ögon när man har gjort ett stavfel. Transly översätter webbplatser, webbutiker, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till felfri tyska. Vi översätter även från tyska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning tyska-ukrainska eller ukrainska-tyska! Vi ser fram emot den.

saksa-tõlge

Översättning franska-ukrainska och ukrainska-franska

Visste du att mer än 200 miljoner människor världen över talar franska? Vi översätter webbplatser, menyer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till franska. Vi översätter även från franska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning franska-ukrainska eller ukrainska-franska!

prantsuse-tõlge

Översättning spanska-ukrainska och ukrainska-spanska

Översättningar spanska-ukrainska och ukrainska-spanska. Visste du att europeisk spanska och latinamerikansk spanska skiljer sig från varandra? Transly översätter webbplatser, kontrakt och mycket annat till den spanska dialekt du behöver. Vi översätter även från spanska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om spansk översättning!

översättning till spanska

Översättning italienska-ukrainska och ukrainska-italienska

Italienska talas av cirka 85 miljoner människor runt om i världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till italienska. Vi översätter även från italienska till ukrainska. Skicka oss en begäran om översättning italienska-ukrainska-italienska! Vi ser fram emot den.

Itaalia tõlge

Översättning ryska-ukrainska och ukrainska-ryska

Visste du att det på ryska webbplatser är god sed att använda det formella “du” i stället för det informella “du” när du tilltalar läsaren ? Transly översätter webbplatser, produktbeskrivningar, kontrakt och mycket annat till ryska. Vi översätter även från ryska till ukrainska. Skicka oss en förfrågan om översättning av ryska-ukrainska eller ukrainska-ryska!

vene tõlge

Anförtro dina översättningar till oss. Våra ivriga översättare på Transly översättningsbyrå tillhandahåller snabba och högkvalitativa översättningar.

Vanliga frågor om ukrainska översättningar

Varför översätta till ukrainska?

Efterfrågan på ukrainsk översättning ökar kontinuerligt på grund av den växande ukrainsktalande befolkningen. Det ukrainska språket har också en symbolisk betydelse för nationens självständighet, vilket understryker nödvändigheten av att ha ukrainska översättningar. På grund av landets tumultartade historia har det ukrainska språket utsatts för mycket smutskastning och har ofta varit underordnat det ryska språket, i sitt eget land.

Även om de flesta infödda ukrainare också talar flytande ryska, understryker översättningen av information till ukrainska vikten av det ukrainska språket och folkets autonomi.

Omkring 45 miljoner människor världen över talar ukrainska, varav 40 miljoner har ukrainska som modersmål. De flesta ukrainare som bor utanför Ukraina bor i Ryssland, Polen, USA och Kanada. Ukrainsk översättning är därför viktig på grund av dess stora publik.

Många kanske blir förvånade över att höra att det också finns stora ukrainsktalande gemenskaper i Sydamerika. I Brasilien, till exempel, finns en ukrainsk gemenskap med 600.000 medlemmar, vars förfäder emigrerade till Sydamerika i slutet av 1800-talet.

På många sätt bevarar ukrainarna i Brasilien sitt språk och sin kultur som de var på 1800-talet: gudstjänster hålls i gamla träkyrkor med lökkupoler och deras talade språk återspeglar den dialekt som talades i västra Ukraina vid den tiden.

Ukrainska översättningar når ett stort antal människor över hela världen. Translys skickliga översättare garanterar snabb, korrekt och smidig leverans av ukrainska översättningar till våra kunder.

Hur skickar du in en förfrågan om en översättning?

När du beställer en ukrainsk översättning, bifoga om möjligt källtexten när du skickar in din beställning. Om källtexten ännu inte är helt klar, ange ungefärligt antal ord som skall översättas. Inkludera därtill syftet med översättningen och lite information om den avsedda läsaren av texten. Slutligen, ange deadline, önskat format och eventuella särskilda önskemål för översättningen.

Hur beräknas priset på en översättning?

Kostnaden för en ukrainsk översättning bestäms till stor del av textens ämnesområde: översättningar av reklamtexter om allmänna ämnen är billigare än översättningar av till exempel medicinska texter, eftersom de senare kräver en specialistöversättare, redaktör eller expert för att säkerställa att terminologin är korrekt. Vi erbjuder våra stamkunder ett attraktivt rabattsystem som vår översättningsprogramvara gör möjligt genom att vi kan ta hänsyn till upprepade segment. Tack vare detta får våra kunder en betydande besparing på upprepade textavsnitt.

Vilka är de vanligaste förfrågningarna om ukrainska översättningar?

De flesta beställningar av ukrainska översättningar avser dokument, brev, kontrakt, informationsmaterial, marknadsföringstexter, hemsidor, ansökningar och bruksanvisningar. Vi översätter även juridiska texter och skönlitteratur till ukrainska. Dessutom erbjuder vi expressöversättning till ukrainska. Det innebär att om du behöver en översättning snabbt kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig och hitta ett sätt att ha översättningen klar när du behöver den, utan att offra kvaliteten.

Varifrån kommer det ukrainska språket?

Det ukrainska språket (українська мова på ukrainska) är ett fascinerande och uttrycksfullt språk, som anses vara en ättling till fornöstslaviskan. Fornöstslaviska växte fram på 800-talet i Kievriket, en tidig feodal stat som sträckte sig över dagens Ukraina, Ryssland och Vitryssland, med Kiev som huvudstad.

Under 1300- och 1400-talen genomgick fornöstslaviskan divergens, vilket gav upphov till de ukrainska, vitryska, rusinska och ryska språken. Av dessa språk är vitryska det språk som ligger närmast ukrainska: lingvister uppskattar att ordförråden för de två språken överlappar varandra till 84 %.

En mångfald av poesi, prosa och filosofiska texter har publicerats på ukrainska, och den äldsta kända litterära texten på språket är från 1798. Den är Ivan Kotljarevskyjs epos Eneida (Енеїда på ukrainska), skriven på sin tids ukrainska och präglad av sådan satir att den undgick censur i både det ryska imperiet och Sovjetunionen.

Vad kännetecknar det ukrainska språket?

Ukrainsk grammatik har sju kasus. Till skillnad från andra östslaviska språk innehåller ukrainskan också kasuset vokativ som används för att tilltala någon direkt.

Det ukrainska språket är känt för sitt rika förråd av synonymer: till exempel har ordet “horisont” 12 synonymer och ordet “träff” har så många som 45 synonymer.

Ukrainarna anser att deras språk har förklarats vara det näst mest melodiska språket i en skönhetstävling för språk och det tredje vackraste språket, efter franska och persiska.

Oavsett om en skönhetstävling för språk någonsin har ägt rum eller inte, är det ukrainska språket i sig vackert och melodiöst, vilket tillskrivs dess friktionslösa samspel mellan vokaler och konsonanter.

Vilket är ukrainarnas bidrag till världskulturen?

Många världsberömda konstnärer och kreativa talanger har sina rötter i Ukraina. Bland dem finns författaren Nikolaj Gogol, poeten Anna Akhmatova, skådespelerskorna Milla Jovovich och Mila Kunis samt skådespelaren och regissören Lee Strasberg, som alla har ukrainskt påbrå.

Ukrainsk folklore har bidragit till hela världens musik. Musiken till den populära julsången “Carol of the Bells” komponerades av den ukrainska kompositören Mykola Leontovych och är baserad på den ukrainska folksången “Щедрик” (‘Shchedryk’ ).

Hurdana är ukrainare?

Ukrainare är kända för att vara godhjärtade, punktliga och artiga i både yrkes- och privatlivet. Lagarbete och att hjälpa andra värderas högt. Tack vare deras uppmärksamma natur och omtanke om andra flyter professionell kommunikation med ukrainare smidigt och gör ett varmt intryck.

Trots att ukrainarna är flitiga språkinlärare uppskattar de verkligen att bli bemötta med några uttryck på sitt modersmål. Nedan följer några användbara fraser för din kommande konversation eller korrespondens med ukrainare:

Hej! –  Вітаю! (vitaiu)

Välkommen! – Ласкаво просимо! (laskavo prosymo)

Trevligt att träffas! – Приємно познайомитися! (pryiemno poznaiomytysia)

Hej då! – До побачення! (do pobachennia)

Tack! – Дякую! (diakuiu)

Varsågod! – Прошу! (proshu)

Läs mer

TRANSLY ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ, ÖVERSÄTTNING, REDIGERING, SKAPANDE AV INNEHÅLL, ÖVERSÄTTNING MED FULL SERVICE, OM OSS

Läs vår blogg

Translys blogg skrivs av vårt engagerade team av översättare, textskapare och redaktörer. Vi älskar vad vi gör.

En del av våra kunder

Admiral Markets Tallinn
allies tallinnas
bcs itera tallinnas
Beckhoff tallinn
Bolt tallinn
CGI_Tallinn
Combi works Tallinn
energia partner tallinnas
EKA tallinn
elsavie_logo_Tallinn
esplan tallinn
Esto Tallinn
Fortum tallinn
Goworkabit tallinn
hemles tallinn
ideal tallinnas
Infragate Tallinn
innove tallinn
KPMG tallinnas
Luuv Tallinn
merko Tallinnas
monestro
Moneyflow tallinn
Montonio tallinnas
Nexd tallinn
Tallinna tehnikaülikool
tank tallinnas
netgroup tallinnas
newsec tallinnas
Nobel digital tallinn
nordecon tallinnas
Printall tallinnas
Synerall tallinnas
tradehouse tallinnas

Anförtro din översättning till oss. Transly översättningsbyrå tillhandahåller en snabb och högkvalitativ tjänst.

TA KONTAKT. VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG

Kom ihåg att ange din e-postadress och bifoga dina filer när du skickar in din förfrågan. Vi ser fram emot den.