fbpx
SPRÅK
MENY

Om oss

Tõlkebüroo Toimetaja

Transly tillhandahåller nyanserade och sammanhangsbaserade tjänster för översättning, lokalisering och bearbetning till kunder över hela världen. Våra huvudsakliga tjänster inkluderar översättning, copywriting, SEO och redigering på en mängd olika språk. Vårt professionella team av språkexperter erbjuder en tjänst som överstiger enkel översättning och tillhandahåller kvalitet och originellt innehåll som är helt anpassat efter din region, kultur och specifika område.

Toimetaja tõlkebüroo

Varför bör man välja Transly?

  • Personlig service
  • Engagerade projektledare
  • Specialiserade team av lingvister
  • Automatiserade kvalitetsledningsprocesser
  • Erfarenhet av global lokalisering
  • Avancerad teknisk kompetens
  • Konkurrenskraftiga priser
översättning

Gerda

Gerda är en av våra begåvade projektledare, vars entusiasm, värme och engagemang är nyckeln till nöjda kunder. Hon är född i universitetsstaden Tartu, där hon också tog sin examen i engelsk filologi. Förutom engelska talar hon även flytande spanska. Gerdas utmärkta kommunikationsförmåga, snabba svar och goda idéer gör henne till en fantastisk projektledare, vars positivitet smittar av sig på andra.

Översättare av engelska

John

John är en av våra innehållsskapare, översättare och korrekturläsare. Hans modersmål är engelska, men han talar också flytande ryska, spanska och franska. John har ukrainska rötter, men är född och uppvuxen i USA. Han bor för närvarande i Nederländerna och arbetar för oss på distans. Han har en masterexamen i lingvistik och kommunikation, efter att ha studerat vid Floridas, Moskvas, Harvards och Leidens universitet. John har också bott i Korea. Han har en stark passion för skrivande och ett starkt intresse för utländska kulturer. John är en snabb, pålitlig och talangfull innehållsskapare, som alltid är på gott humör.

Översättare av svenska

Katarina

Katarina är en briljant innehållsskapare och skicklig översättare till engelska och svenska. Hon har en examen i journalistik och studerar för närvarande till en MA i översättning. Som en begåvad ordsmed, vars varje ord har tyngd och mening, skriver Katarina engagerande pressmeddelanden, artiklar och blogginlägg som säkerligen inte kommer att lämna någon oberörd. Hon är också en utomordentligt begåvad översättare av press-, prosa- och reklamtexter. Hennes omtänksamhet, goda sinne för humor samt vänliga och omtänksamma natur gör henne till en perfekt kollega. Slutligen, när det kommer till Katarina, går det inte en dag utan en smula ad hoc-poesi och lite dans.

översättare av marknadsföringstexter

Keith

Med en BA i engelska språket och kulturen och en MA (cum laude) i översättningsstudier, är Keith en före detta lärare i engelska som är skicklig på att arbeta i tvärkulturella miljöer. Hon är en kreativ och noggrann översättare, med kärlek för språk och ett gott öga för detaljer. Hon tycker särskilt mycket om att översätta juridiska texter, marknadsföringstexter, annonser och webbplatser.

Redaktör av svenska

Kennet

Kennet har arbetat som översättare i mer än 20 år. Han har examina från Helsingfors universitet, Finland, och universitetet i Zaragoza, Spanien. Kennet är snabb, exakt och extremt begåvad. Han är en sann polyglott som inte bara talar svenska, finska och engelska, utan även spanska och ryska.

översättningstjänst

Külli

Külli är vår utvecklings- och teknikledare. Hon har arbetat som översättare i mer än 15 år och har studerat översättning vid Tallinns universitet. Külli är en perfektionist, som aldrig nöjer sig med något mindre än det optimala resultatet. Hennes unika förmåga är hennes snabbläsningsförmåga. Hon har också extremt god teknisk skärpa och en osviklig förmåga att förutse kommande trender.

copywriter

Mari-Liis

Mari-Liis är en duktig copywriter, som skapar en mängd olika texter för sociala medier, hemsidor och press. Lyhördhet, vänlighet och professionellt engagemang är hennes viktigaste egenskaper. Hon studerar för närvarande estnisk och finsk-ugrisk lingvistik på doktorandnivå. Hon omvandlar kundens vision till tilltalande ord, samtidigt som hon tar hänsyn till de bästa metoderna för att skapa innehåll. Genom sitt tålmodiga, professionella och empatiska förhållningssätt levererar Mari-Liis ständigt de bästa resultaten.

skapande av innehåll

Minni

Minni är vår ledare för digital marknadsföring och innehållsmarknadsföring. Hon har en BA i semiotik och en MA (cum laude) i företagsadministration. Hennes arbetshistoria innefattar marknadsföring, PR, innehållsskapande, sökmotoroptimering och andra digitala discipliner. Minni har tillbringat år med att utforska olika länder i Europa, Asien och Sydamerika och talar därför flytande flera språk, inklusive engelska, ryska och spanska.

Översättare av finska

Paula

Paula är en elokvent copywriter, med stark analytisk förmåga och en medfödd affinitet för att skriva och kommunicera. Hon talar flytande finska, ryska och svenska samt har gemensamma MA-examina i internationella relationer och östeuropeiska studier. Hennes internationella synsätt är resultatet av hennes tidigare erfarenhet av att bo och arbeta/studera i fyra länder. Hon har också genomfört en sex månader lång praktik på Finlands ambassad i Nur-Sultan och har arbetat med frivilligorganisationer som Amnesty International och UN Youth of Helsinki.

Kontakta oss,
vi ser fram emot att du hör av dig
Skicka en förfrågan