prantsuse-tõlge

Varför ska du beställa franska översättningar från Transly översättningsbyrå?

Förstklassig fransk översättning

Transly översättningsbyrå har tilldelats det internationella ISO 17100:2015 kvalitetscertifikatet, vilket innebär att Transly översättningsbyrå uppfyller alla krav för tillhandahållande av översättningstjänster. Den franska översättning som du beställt från oss behåller textens ursprungliga innebörd, innehåller inte några misstag och låter naturlig för den avsedda läsaren. Därför håller vi textens avsedda betydelse i åtanke under översättningsprocessen och förmedlar den på ett sätt som är lätt för läsaren eller användaren att förstå. Vi är övertygade om att en bra fransk översättning är en som lätt kan förstås av din fransktalande affärspartner, kund eller kollega, oavsett bakgrund och modersmål. Vi producerar exakta och terminologiskt korrekta juridiska översättningar. För att uppnå bästa resultat kommer vi vid behov att begära ytterligare information och granska källtexten. Om du vill komma in på den franska marknaden, kan vi lokalisera översättningen för din franska målgrupp – detta är särskilt viktigt när du översätter webbplatser, marknadsföringstexter, säkerhetsdatablad och liknande.

prantsuse tõlge

Snabba franska översättningar

Vi arbetar snabbt. Tack vare Translys utmärkta tekniska kapacitet, skickliga översättare och smidiga processer, går vår översättningsprocess också snabbare. Vi gör alltid vårt yttersta för att återkomma till dig så snart som möjligt och detsamma gäller färdigställandet av offerter. Om det behövs, kan vi påskynda processen ännu mer genom att låta flera översättare arbeta på samma projekt samtidigt. Tack vare den snabba utvecklingen av neural maskinöversättning förbättras även vår arbetshastighet. Modern översättningsprogramvara som upptäcker upprepningar i en text hjälper ytterligare till att påskynda vår arbetsprocess. När vi översätter till franska är vår arbetsprocess effektiv och flexibel och beslut fattas snabbt. Därför kan vi lugnt säga att Transly är en av de snabbaste leverantörerna av översättningstjänster i branschen.

kiire prantsuse tõlge

Prisvärd fransk översättning

Transly erbjuder översättningar med det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Våra översättningsprojekt genomförs med hjälp av den modernaste tekniken och involverar både en översättare med masterexamen och en professionell redaktör. Tack vare smart översättningsprogramvara och den fortlöpande utvecklingen av neural maskinöversättning kan vi erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris för franska översättningar. Vi erbjuder rabatt på upprepade segment i texten. Detta börjar spela en viktig roll i permanenta partnerskap: ju mer liknande texter vi översätter, desto lägre blir enhetspriset för våra lojala kunder. Vi översätter varje segment en gång, vilket också innebär att du bara behöver betala för det en gång. På så sätt kan du vara säker på att vi ger dig det bästa erbjudandet.

soodne prantsuse tõlge

Smidig översättningsprocess

Vi är här för att göra översättningsprocessen så smidig och bekväm för dig som möjligt. Tack vare vår omfattande kunskap och erfarenhet har vi kunnat utveckla lösningar som gör det möjligt för oss att systematiskt hantera översättningar, samtidigt som vi använder översättningsminnen, terminologibaser och ett centralt arbetsflödessystem. Vi vet att projektledning innebär mycket mer än att bara organisera översättningen av en text från ett språk till ett annat. Att ha ett strömlinjeformat arbetsflöde är viktigt för att garantera en stressfri beställningsupplevelse, transparent budget och franska översättningar som blir klara i tid. För detta ändamål har vi minimerat eller automatiserat alla tidskrävande standardprocedurer. På så sätt kan du vara säker på att både budgeten och tidsfristen för översättningen kommer att uppfylla dina höga förväntningar.

mugav prantsuse tõlge

Garanterad sekretess

Vi garanterar sekretessen för alla texter. Digital säkerhet, dataskydd och sekretess är aspekter som vi tar på stort allvar i vårt arbete. Avtalet om översättningstjänster innehåller ett sekretessavtal. Vid behov är det också möjligt att ingå ett separat sekretessavtal. Användningen av översättningsprogram och en säker lagringsserver bidrar till att minska risken för dataläckage. Tack vare översättningsprogram behöver du inte skicka filer via e-post, vilket hjälper till att förhindra dataläckage och e-postmeddelanden som skickas till fel mottagare. Dessutom är säkerhetskopiering i realtid integrerad i vår översättningsprocess, vilket säkerställer att din franska översättning är i säkra händer hos oss.

konfidentsiaalne prantsuse tõlge

Alla översättningsrelaterade tjänster från en byrå

Vi vill att ditt samarbete med oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose alla dina önskemål om översättning, redigering och innehållsskapande samt allt som är relaterat till dessa tjänster. Därför erbjuder vi även en tjänst för sökmotoroptimering av översatta webbplatser och en lokaliseringstjänst för webbutiker. Våra tjänster omfattar även översättningsrådgivning, bedömning av översättningskvalitet, voice-over och dubbning. Dessutom erbjuder vi gärna layout-, design- och trycktjänster för översatta texter. Allt detta gör att du enkelt och bekvämt kan hitta alla tjänster relaterade till fransk översättning på ett och samma ställe.

prantsuse tõlkebüroo

Külli

Külli är översättningschef på Transly Översättningsbyrå Hon har arbetat som översättare i mer än 15 år och har studerat översättning vid Tallinns universitet. Külli är en perfektionist som aldrig är nöjd med något mindre än det optimala resultatet. Hennes unika förmåga är hennes snabbläsningsförmåga. Hon har också ett extremt gott tekniskt skarpsinne och en osviklig förmåga att förutse kommande trender.

Toimetaja tegevjuht

Transly översättningsbyrå erbjuder professionella översättningar som sparar tid och pengar.

För att göra en beställning, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i frågeformuläret med följande information:

  • Vilka tjänster du är intresserad av
  • Vilka språk du behöver tjänsten på
  • Vilken tidsfristen är för jobbet

Vänligen bifoga eventuell ytterligare information eller en fil när du skickar in din förfrågan, så vi kan analysera den och ge dig en exakt offert.

Vi återkommer till dig med en offert inom en timme.

Saada_päring

Fransk teknisk översättning

Teknisk översättning innefattar områden som ingenjörskonst, bygge, miljöskydd och -teknologi, informationsteknologi, transport, automatisering m.fl. De vanligaste typerna av texter som kräver teknisk översättning är till exempel bruksanvisningar, säkerhetsinstruktioner, snabbstartsguider, installationsguider, rapporter och applikationer. Teknisk översättning utgör en mycket viktig del av de tjänster som Transly tillhandahåller. Vi översätter användarmanualer och IT-relaterade texter till franska, lokaliserar applikationer för fransktalande marknader och erbjuder många andra tjänster.

tehnikatekstide tõlkimine prantsuse keelde

Översättning av webbplatser till franska

Webbplatsöversättning är en av våra mest populära översättningstjänster. En högkvalitativ webbplatsöversättning skapar ett mer förtroendeingivande intryck av ditt företag. Det är därför vi översätter ditt företags webbplats till franska smidigt, snabbt och med fokus på kvalitet. Att manuellt kopiera och klistra in webbtexter hör till det förgångna – vi använder smart teknik för att automatiskt exportera webbtexter och importera översättningar. Translys franska översättare och redaktörer har SEO-kunskap, och de har strategiska nyckelord i åtanke under översättningsprocessen för webbplatser, webbtexter och blogginlägg.

kodulehe tõlkimine prantsuse keelde

Översättning av ekonomiska texter till franska

Översättningen av ekonomiska texter till franska är ett viktigt område som omfattar översättningar av årsrapporter till franska samt översättning till franska av bokföringshandlingar, kontoutdrag, betalningsbevis, och liknande. Fördelarna med att anlita Transly när du planerar att införskaffa franska översättningar av ekonomiska texter innefattar: kunskap om finansiell vokabulär samt redovisnings- och bankterminologi, sekretess, snabbhet, bra kommunikation och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

majandustõlge prantsuse keelde

Juridisk översättning till franska

Juridisk översättning till franska innefattar översättning av kontrakt, domstolshandlingar och lagstiftning. Med ISO-certifierade kvalitetsprocesser på plats, producerar vi översättningar till franska som är exakta och terminologiskt korrekta. Transly följer strikta regler för skydd av personuppgifter och konfidentialitetskrav, som är särskilt viktiga vid juridisk översättning.

õigustekstide tõlkimine prantsuse keelde

Marknadsföringsöversättning till franska

Översättningen av en marknadsföringstext till franska kan anses vara framgångsrik när budskapet förmedlas korrekt på franska, när översättningen återspeglar varumärkets värderingar och stil, och, framför allt, när översättningen till franska inte låter som en översättning. Översättning till franska av produktbeskrivningar, webbplatser, webbutiker, översikter, artiklar, slogans, annonser, kampanjmeddelanden, försäljningserbjudanden, företags uppdrag eller visioner samt varumärkesvärden faller alla under översättning av marknadsföring. Utöver marknadsföringsöversättning är Transly också expert på fransk lokalisering och transkreation eller kreativ översättning till franska.

turundustekstide tõlkimine prantsuse keelde

Översättning av vetenskapliga texter till franska

Översättning av vetenskapliga texter till franska är en annan av våra huvudsakliga tjänster. Bland våra kunder återfinns Tallinns universitet, Tallinns tekniska högskola, Estlands forskningsråd, Estlands geologiska undersökning, Estlands miljöforskningscentrum, Praxis Center for Policy Studies, Estlands undervisnings- och forskningsministerium och många andra. Vid översättning till franska av forskningsartiklar eller doktorsavhandlingar kommer vi att ägna särskild uppmärksamhet åt relevant terminologi och arbeta nära kunden för att säkerställa en högkvalitativ översättning.

teadustekstide tõlkimine prantsuse keelde

Medicinsk översättning till franska

Medicinsk översättning till franska omfattar bland annat översättning till franska av bruksanvisningar för medicinsk utrustning, information om läkemedel, patientinformationsbroschyrer, hälsodokument, farmaceutisk forskning, osv. Alla våra franska översättningar genomgår en kvalitetssäkringsprocess i enlighet med ISO-standarden, vilket säkerställer att våra franska översättningar är korrekta, slutförda i tid och uppfyller andra kvalitetsstandardkrav. Andra fördelar med att välja Transly är sekretess, snabbhet och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

meditsiinitekstide tõlkimine prantsuse keelde

Översättning av säkerhetsdatablad till franska

Ett säkerhetsdatablad är ett dokument som ger information om hur man säkerställer en säker användning av en kemikalie i hela leveranskedjan. Eftersom varje leverantör av säkerhetsdatablad ansvarar för innehållet i säkerhetsdatabladet, är det bäst att anförtro översättningen av säkerhetsdatablad till franska åt Transly översättningsbyrå. Vi översätter inte bara texten, utan vi kan också identifiera potentiella väsentliga brister eller inkonsekvenser i den. Vi har lång erfarenhet av att översätta säkerhetsdatablad till franska. Vi håller oss alltid uppdaterade om den senaste relevanta lagstiftningen och officiell terminologi för att säkerställa korrektheten, tydligheten och noggrannheten i dina säkerhetsdatablads översättningar.

ohutuskaartide tõlkimine prantsuse keelde

Fransk lokalisering

Lokalisering av programvara är översättning och anpassning av ett datorprogram eller mobil applikation för den franska marknaden. Lokalisering av programvara tar hänsyn till preferenser, behov och vanor hos användare i Frankrike. Lokaliseringsjobb för programvara hos Transly anförtros till professionella översättare som både är teknikkunniga och har franska som modersmål.

tarkvara lokaliseerimine prantsuse

Franska tolkningstjänster

Tolkning, viskad tolkning, fjärrtolkning, konferenstolkning och konsekutivtolkning är franska översättningstjänster som behövs vid evenemang, möten, utbildningar, notariatstransaktioner, osv. Translys tolkar är högutbildade professionella, med lång erfarenhet inom olika områden. Vi hjälper dig att välja den tolkningstjänst som bäst uppfyller dina behov.

suuline tõlge prantsuse keelde

Auktoriserad översättning till franska

Auktoriserad översättning till franska är en officiell dokumentöversättningstjänst som vi erbjuder i samarbete med fransktalande auktoriserade översättare. Den franska auktoriserade översättaren tar ansvar för korrektheten av översättningen med sin signatur och sigill. Om en auktoriserad översättning till franska krävs, till exempel för antagning till skola, resor eller domstolsförfaranden, är endast auktoriserade översättare behöriga att översätta dessa dokument till franska.

vandetõlge prantsuse keelde

Den bästa översättningen är ett resultat av en kombination av mänsklig insats och modern teknik. Få de bästa översättningstjänsterna från Transly.

Översättningsspråk

Översättning svenska-franska och franska-svenska

Mer än tio miljoner människor talar svenska. Vi översätter webbsidor, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket mer från svenska till franska och från franska till svenska. Vi erbjuder professionella översättningar svenska-franska och franska-svenska som sparar tid och pengar. Skicka oss en förfrågan om översättning av svenska-franska eller franska-svenska! Vi återkommer till dig inom 2 timmar.

rootsi tõlge

Översättning engelska-franska och franska-engelska

Engelska talas av 1,5 miljarder människor världen över! Transly översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till engelska. Vi översätter också från engelska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av engelska-franska eller franska-engelska!

inglise tõlge

Översättning norska-franska och franska-norska

Totalt 5 miljoner har norska som modersmål. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till norska. Vi översätter också från norska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av norska-franska eller franska-norska!

norra tõlge

Översättning finska-franska och franska-finska

Mer än fem miljoner människor talar finska. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till finska. Vi översätter också från finska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av finska-franska eller franska-finska!

soome tõlge

Översättning tyska-franska och franska-tyska

Det är inte lätt att göra bot för sina synder i tyskarnas ögon när man har gjort ett stavfel. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till felfri tyska. Vi översätter också från tyska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av tyska-franska eller franska-tyska! Vi ser fram emot den.

saksa-tõlge

Översättning spanska-franska och franska-spanska

Visste du att europeisk spanska och latinamerikansk spanska skiljer sig från varandra? Transly översätter webbplatser, kontrakt och mycket mer till spanska. Vi översätter också från spanska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av spanska-franska eller franska-spanska! 

hispaania tõlge

Översättning italienska-franska och franska-italienska

Italienska talas av cirka 85 miljoner människor runt om i världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till italienska. Vi översätter även från italienska till franska. Skicka oss en begäran om översättning italienska-franska-italienska! Vi ser fram emot den.

Itaalia tõlge

Översättning ukrainska-franska och franska-ukrainska

Mer än 45 miljoner människor har ukrainska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till ukrainska. Vi översätter även från ukrainska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning ukrainska-franska eller franska-ukrainska! Vi ser fram emot den.

Ukraina eesti ukraina

Översättning ryska-franska och franska-ryska

Visste du att det på ryska webbplatser är god sed att använda det formella “du” i stället för det informella “du” när du tilltalar läsaren? Transly översätter webbplatser, produktbeskrivningar, kontrakt och mycket annat till ryska. Vi översätter också från ryska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av ryska-franska eller franska-ryska!

vene tõlge

Översättning lettiska-franska och franska-lettiska

Mer än en miljon människor talar lettiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, webbutiker, produktdatablad, kataloger, marknadsföringstexter, dokument och mycket annat till lettiska. Vi översätter också från lettiska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av lettiska-franska eller franska-lettiska! Vi ser fram emot den.

läti tõlge

Översättning litauiska-franska och franska-litauiska

Mer än två miljoner människor talar litauiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till litauiska. Vi översätter också från litauiska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av litauiska-franska eller franska-litauiska! Vi ser fram emot den.

leedu tõlge

Översättning polska-franska och franska-polska

Det polska språket pratas av totalt 38 miljoner människor över hela världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till polska. Vi översätter också från polska till franska. Skicka oss en polska-franska-polska översättningsförfrågan!

Poola tõlge

Översättning estniska-franska och franska-estniska

Omkring en miljon människor talar estniska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till estniska. Vi översätter också från estniska till franska. Skicka oss en förfrågan om översättning av franska-estniska eller estniska-franska!

estonian translation

Anförtro dina översättningar till oss. Våra ivriga översättare på Transly översättningsbyrå tillhandahåller snabba och högkvalitativa översättningar.

Vanliga frågor om fransk översättning

Vilken roll spelar det franska språket i världen?

Franska är ett romanskt språk som tillhör den indoeuropeiska språkfamiljen. Det finns nästan 150 miljoner människor som talar franska i världen, varav hälften talar det som modersmål. Detta gör franska till det artonde mest talade språket i världen. Franska är det officiella nationella språket i 29 länder, varav de största är Frankrike, Belgien och Schweiz i Europa, Kongo-Kinshasa, Madagaskar och Kamerun i Afrika, Kanada, Haiti och Saint-Martin i Amerika, och Franska Polynesien, Vanuatu och Nya Kaledonien i Oceanien. Franska har behållit sin position som ett officiellt språk i många länder på grund av den utbredda franska koloniseringen under tidigare århundraden. Enligt demografiska prognoser kommer det att finnas 500 miljoner fransktalande år 2025 och 650 miljoner år 2050. Detta innebär att antalet människor som talar franska sannolikt kommer att öka flerfaldigt under de kommande årtiondena.

Hur starkt är det franska språkets inflytande?

Franska är ett viktigt diplomatiskt språk i världen, som ett av de officiella språken i Förenta Nationerna, den Europeiska Unionen, Nato, Internationella olympiska kommittén, Europeiska rådet, OECD, Eurovision Song Contest, Europeiska rymdorganisationen, World Trade Organization och det nordamerikanska frihandelsavtalet. Franska är också ett viktigt juridiskt språk. Det är, vid sidan av engelska, ett officiellt språk i Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna. Franska undervisas som första andraspråk i Storbritannien, Irland och engelskspråkiga Kanada. Eftersom franska är det officiella språket i så många organisationer, EU-avdelningar och nationella myndigheter, är det ett av de mest talade språken ​i världen. vid sidan av engelska, är det enda språket i världen som talas på alla kontinenter.

Vilka typer av texter översätter ni från och till franska?

Vi erbjuder översättning till franska av lagar, förordningar, direktiv, domar, dokument, tekniska texter, medicinska texter, bruksanvisningar och säkerhetsmanualer, marknadsföringstexter, säljmaterial, kataloger, produktdokumentation, produktbeskrivningar, webbplatser, applikationer, program och korrespondens. Antalet personer som talar franska som modersmål är färre än de som talar tyska och spanska, till exempel. Detta är också förhållandet när det gäller översättare till franska. Hursomhelst, vi arbetar med erfarna franska översättare, som alltid gör sitt bästa för att se till att våra kunder är nöjda med sina översättningar, så det är alltid värt att vänta.

Vad bör man tänka på när man beställer översättningar till franska?

Priset för en översättning till franska beror på det exakta språkparet, typen och funktionen av texten, formatet på källtexten och det önskade formatet på den översatta texten, önskad deadline och volymen av text som skall översättas. Om det finns återkommande segment i texten, kan vi erbjuda stamkunder rabatt. För att beställa en översättning, skicka ett e-mail tillsammans med den text du vill ha översatt. Om du inte har möjlighet att leverera texten vid denna tidpunkt, vänligen beskriv den ungefärliga volymen på texten. Vi arbetar med franska översättare och redaktörer som talar franska som modersmål, har bott i en franskspråkig miljö eller har uppnått den högsta nivån av kunskaper i franska. Transly översättningsbyrås översättare och projektchefer är passionerade över sitt arbete och gör alltid sitt bästa för att försäkra sig om att kunderna är nöjda med sina översättningar.

Vad gör det franska språket intressant?

Det längsta franska ordet är anticonstitutionnellement, som betyder “icke konstitutionellt”. Franska innehåller också några ord med tre förekomster av bokstaven e, såsom “créée” (som betyder “skapades”) och “agréée” (som betyder “godkänd”). Det längsta ortsnamnet i Frankrike tillhör den lokala myndigheten i Saint-Remy-en-Bouzemont-Saint-Genest-et-Issoni, som är belägen i nordöstra Frankrike, medan det kortaste ortsnamnet är det på byn Y.

Finns det några intressanta franska uttryck?

Att åtskilja, observera och analysera språkliga nyanser kan berätta en hel del om kulturella särdrag. Matkulturen, och allt relaterat med att äta, är central i Frankrike, vilket också framgår av många franska idiom och uttryck. När saker och ting ändras till det sämre, säger fransmännen tourner au vinaigre, som direkt kan översättas till “förvandlas till vinäger”. När man hänvisar till förlust av självkontroll, har det franska språket uttrycket avoir la Moutarde qui monte au nez, som betyder “att ha senap att stiga till näsan”. När någon känner sig opasslig, säger fransmännen ne pas être dans son assiette, som bokstavligen översätts till “inte är på sin tallrik”. Och när fransmännen vill säga “för nästan ingenting”, använder de uttrycket pour une bouchée de pain, vilket betyder “för en munsbit av bröd”. Alla dessa ord – vinäger, senap, bröd och tallrik – är relaterade till mat.

Vad bör man tänka på när man kommer in på den franska marknaden?

Den franska språket är samtidigt stolt och blygsamt, sensuellt och formellt, rungande och mjukt. Detta gäller även fransmännen själva. Frankrike har varit födelseplatsen för många företag, som har spridit sig över hela världen och är verksamma inom områden som medicin, jordbruk och livsmedelsindustri. Den franska marknaden är också en attraktiv exportmarknad. När du går in på den franska marknaden, kommer dina framsteg att bli smidigare och du kommer att vara mer benägen att lyckas om du spelar med, enligt de lokala reglerna.

  • Artighet är viktigt! Tilltala andra artigt med titeln Monsieur eller Madame och både deras förnamn och deras efternamn. 
  • Håll dina handskakningar lätta! Fransmännen skakar hand mycket löst och lätt, som om de alltid har bråttom.  Därför bör ett löst handslag av en fransman eller fransk kvinna inte ses som brist på intresse.
  • Kläder är viktigt! Kläder ska vara av hög kvalitet, smycken ska vara smakfulla och eventuella accessoarer ska vara dyra. Sportskor är uteslutet och att dyka upp orakad till ett affärsmöte är inte en bra idé heller.
  • Händerna på bordet! Affärsluncher är vanliga i Frankrike. Affärsluncher kan pågå i timmar, men verksamheten diskuteras inte förrän efter desserten. Som en regel för ordentlig etikett bör händerna hållas på bordet under lunchen, inte under bordet.
  • Att pressa någon är en dålig idé! Aggressiva affärsmetoder kommer inte att föra dig långt i Frankrike. Beslutsfattaren är den högst rankade befattningshavaren och beslut tar tid. Ha tålamod.
  • Att avbryta andra är artigt! Att avbryta andra med en fråga eller avsluta deras meningar anses artigt i Frankrike, eftersom det visar att lyssnaren är intresserad av ämnet. Det är en bra idé att avbryta talaren med en fråga, för att visa sitt stöd.

Vilka typer av texter översätter ni från och till franska?

Vi erbjuder översättning till franska av lagar, förordningar, direktiv, domar, dokument, tekniska texter, medicinska texter, bruksanvisningar och säkerhetsmanualer, marknadsföringstexter, säljmaterial, kataloger, produktdokumentation, produktbeskrivningar, webbplatser, applikationer, program och korrespondens. Om så önskas, erbjuder vi även våra kunder layout av översättningen, design, infogning på i webbplatser och tryckeritjänster. Om du har en översättningsbegäran, skicka en förfrågan så kommer vi att ge dig en offert inom bara ett par timmar.

Läs mer

TRANSLY ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ, ÖVERSÄTTNING, REDIGERING, SKAPANDE AV INNEHÅLL, ÖVERSÄTTNING MED FULL SERVICE, OM OSS

Läs vår blogg

Translys blogg skrivs av vårt engagerade team av översättare, textskapare och redaktörer. Vi älskar vad vi gör.

En del av våra kunder

Admiral Markets Tallinn
allies tallinnas
bcs itera tallinnas
Beckhoff tallinn
Bolt tallinn
CGI_Tallinn
Combi works Tallinn
energia partner tallinnas
EKA tallinn
elsavie_logo_Tallinn
esplan tallinn
Esto Tallinn
Fortum tallinn
Goworkabit tallinn
hemles tallinn
ideal tallinnas
Infragate Tallinn
innove tallinn
KPMG tallinnas
Luuv Tallinn
merko Tallinnas
monestro
Moneyflow tallinn
Montonio tallinnas
Nexd tallinn
Tallinna tehnikaülikool
tank tallinnas
netgroup tallinnas
newsec tallinnas
Nobel digital tallinn
nordecon tallinnas
Printall tallinnas
Synerall tallinnas
tradehouse tallinnas

Anförtro din översättning till oss. Transly översättningsbyrå tillhandahåller en snabb och högkvalitativ tjänst.

TA KONTAKT. VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG

Kom ihåg att ange din e-postadress och bifoga dina filer när du skickar in din förfrågan. Vi ser fram emot den.