sisuloome

Varför ska du beställa innehåll från Transly?

ico translate

KVALITET

Internationell standard för översättningstjänster ISO 17100:2015

ico seo

GOD AVKASTNING PÅ INVESTERINGAR (ROI)

Tjänster för utländska språk som driver din verksamhet framåt

ico writing

SNABB SERVICE

Vänlig, snabb och professionell kundkommunikation

Hur beställer man skapande av innehåll?

För att beställa skapande av innehåll, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i frågeformuläret med följande information:

  • Vilken typ av text vill du beställa?
  • Vilken är den uppskattade volymen av text?
  • Vilken tidsfrist finns för jobbet?

Inkludera även eventuell bakgrundsinformation, så att vi kan analysera den och återkomma till dig.

Vi återkommer till dig med en offert inom en timme.

Saada_päring

Fördelar med Transly översättningsbyrå

Utmärkta texter

Vi skapar felfria och effektiva texter som tjänar syftet för ditt företag. Därför håller vi textens avsedda betydelse i åtanke under processen för copywriting och förmedlar den på ett sätt som är lätt för läsaren eller användaren att förstå. Enligt vår uppfattning, är en utmärkt text en text som låter naturlig och ger det önskade resultatet. Bloggtexterna som skapats av copywriters och redaktörer hos Transly översättningsbyrå uppmärksammades i kategorin informativa texter i 2022 Clear Message-tävlingen som anordnades av Institute of the Estonian Language. Vi uppskattar ett tydligt, entydigt och grammatiskt korrekt språk och gör alltid vårt bästa för att dina texter ska återspegla dessa egenskaper.

sisuloome

Innehållsskapande till bästa pris

Transly erbjuder innehållsskapande med bästa pris-kvalitet förhållande. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt sökordspopularitet vid copywriting av webbinnehåll, till varumärkesvärden när vi skapar varumärkesmeddelanden, till digitala marknadsföringsstrategier när du skapar innehåll i sociala medier och till god journalistisk praxis när vi utarbetar pressmeddelanden. Vi skapar texter som ger dig vinst. På så sätt kan du vara säker på att vi ger dig det bästa erbjudandet.

sisuloome soodne

Snabbt skapande av innehåll

Vi arbetar snabbt. Tack vare Translys utmärkta tekniska kapacitet, skickliga copywriters och smidiga processer, går vår process för skapande av innehåll också snabbare. Vi gör alltid vårt yttersta för att återkomma till dig så snart som möjligt och detsamma gäller färdigställandet av offerter. Om det behövs, kan vi påskynda processen ännu mer genom att låta flera copywriters arbeta på samma projekt samtidigt. Till följd av detta är vårt arbete snabbt, effektivt och flexibelt. Därför kan vi lugnt säga att Transly är en av de snabbaste leverantörerna av skapande av innehåll i branschen.

soodne sisuloome

Smidig process för att skapa innehåll

Vi är här för att göra processen för skapande av innehåll så smidig och bekväm för dig som möjligt. För att få nödvändig information använder vi oss av enkla frågeformulär. Tack vare vår omfattande kunskap och erfarenhet har vi kunnat utveckla lösningar som gör det möjligt för oss att systematiskt hantera skapande av innehåll, samtidigt som vi använder terminologibaser och ett centralt arbetsflödessystem. Vi vet att projektledning innebär mycket mer än bara administration. Att ha ett strömlinjeformat arbetsflöde är viktigt för att garantera en stressfri beställningsupplevelse, transparent budget och texter med skapat innehåll som blir klara i tid. För detta ändamål har vi minimerat eller automatiserat alla tidskrävande standardprocedurer. På så sätt kan du vara säker på att både budgeten och tidsfristen för innehållsskapandet kommer att uppfylla dina höga förväntningar.

sisuloome mugav

Garanterad sekretess

Vi garanterar sekretessen för alla texter. Digital säkerhet, dataskydd och sekretess är aspekter som vi tar på stort allvar i vårt arbete. Avtalet om översättningstjänster innehåller ett sekretessavtal. Vid behov är det också möjligt att ingå ett separat sekretessavtal. Användningen av särskild programvara och en säker lagringsserver bidrar till att minska risken för dataläckage. Risken för dataläckor och att e-postmeddelanden når fel mottagare minskas ytterligare genom att använda en e-postapplikation för tvåfaktorsautentisering. Dessutom är säkerhetskopiering i realtid integrerad i vår process för skapande av innehåll, vilket säkerställer att dina data är i säkra händer hos oss.

konfidentsiaalne tekstibüroo

En ‘one-stop shop’ för alla dina språkbehov

Vi vill att ditt samarbete med oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose alla dina önskemål om översättning, redigering och innehållsskapande samt allt som är relaterat till dessa tjänster. Därför erbjuder vi även en tjänst för sökmotoroptimering av översatta webbplatser och en lokaliseringstjänst för webbutiker. Våra tjänster omfattar även översättningsrådgivning, bedömning av översättningskvalitet, voice-over och dubbning. Dessutom erbjuder vi gärna layout-, design- och trycktjänster för texter som vi skrivit. Allt detta gör att du enkelt och bekvämt kan hitta alla nödvändiga tjänster relaterade till skapande av innehåll på ett och samma ställe.

täisteenus_tekstibüroo

Transly översättningsbyrå erbjuder professionella, prisvärda och snabba tjänster för innehållsskapande.

Våra kompetenta projektledare svarar snabbt på förfrågningar och ger goda råd

Minni

Minni är vår projektledare som specialiserat sig på marknadsföring och översättning av webbplatser. Hon har en kandidatexamen i semiotik och en magisterexamen (cum laude) i företagsadministration. Hennes arbetshistoria innefattar marknadsföring, PR, innehållsskapande, sökmotoroptimering och andra digitala discipliner.

skapande av innehåll

Våra duktiga copywriters skapar fantastiska texter

Paula

Paula är en elokvent copywriter, med stark analytisk förmåga och en medfödd affinitet för att skriva och kommunicera. Hon talar flytande finska, ryska och svenska samt har gemensamma MA-examina i internationella relationer och östeuropeiska studier. Hennes internationella synsätt är resultatet av hennes tidigare erfarenhet av att bo och arbeta/studera i fyra länder. Hon har också genomfört en sex månader lång praktik på Finlands ambassad i Nur-Sultan och har arbetat med frivilligorganisationer som Amnesty International och UN Youth of Helsinki.

Översättare av finska

Ramon

Ramon är vår engelskspråkiga redaktör och copywriter. Han har en gemensam kandidatexamen i engelsk litteratur och historia, en masterexamen i historia och har arbetat med ord i nästan 10 år. Ramon har en ovanlig förmåga att förvandla nästan vilken text som helst till en enastående slutprodukt. Han är en stark kreativ skribent och okonventionell tänkare.

Ramon

Mari-Liis

Mari-Liis är en duktig copywriter, som skapar en mängd olika texter för sociala medier, hemsidor och press. För närvarande studerar hon lingvistik på doktorandnivå. Hon omvandlar kundens vision till tilltalande ord, samtidigt som hon tar hänsyn till de bästa metoderna för att skapa innehåll. Genom sitt tålmodiga, professionella och empatiska förhållningssätt levererar Mari-Liis ständigt de bästa resultaten.

copywriter

Vi har lång erfarenhet inom copywriting av följande typer av texter. Vilken typ av text vill du beställa?

Copywriting för webbplatser

Copywriting för webbplatser är en av våra mest populära tjänster. En högkvalitativ webbplatstext skapar ett mer förtroendeingivande intryck av ditt företag. Genom att beställa copywriting från oss kan du vara säker på att texterna på din webbplats är naturligt klingande, felfria och tjänar dina strategiska mål. Våra översättare och redaktörer har SEO-kunskap, och de har strategiska nyckelord i åtanke under processen för copywriting av webbplatser, webbtexter och blogginlägg. 

Webbplatsöversättning

Copywriting av marknadsföringstexter

Vi skapar marknadsföringstexter och budskap som kommunicerar varumärkesvärderingar och stil och tjänar företagets strategiska mål. Texter för produktbeskrivningar, webbplatser, webbutiker, översikter, artiklar, slogans, annonser, kampanjmeddelanden, försäljningserbjudanden, företags uppdrag eller visioner samt varumärkesvärden räknas alla som marknadsföringstexter. Utöver marknadsföringsöversättning är Transly också expert på lokalisering och transkreation eller kreativ översättning. 

Översättning av marknadsföring

Skapande av innehåll i sociala medier

Vi skapar innehåll för inlägg på Facebook, LinkedIn och Twitter. När vi skapar innehåll för sociala medierär vårt primära fokus på att engagera den befintliga fanbasen samt att öka den konsekvent. Vi kommer att utveckla en innehållsstrategi baserad på de strategiska målen för ditt företag tillsammans med inlägg för alla populära sociala medieplattformar.

sotsiaalmeedia sisuloome

Copywriting för pressmeddelanden

Syftet med ett pressmeddelande är att väcka intresse hos journalister om en händelse, aktivitet eller person. Ju mer noggrant du förbereder ditt pressmeddelande, desto bättre är dina chanser att få mediebevakning. Förutom copywriting för pressmeddelanden, kan vi hjälpa dig med att bygga upp en medielista och distribuera pressmeddelanden.

Tolkning

Tekniskt skrivande

Tekniska texter innefattar områden som ingenjörskonst, bygge, miljöskydd och -teknologi, informationsteknologi, transport, automatisering m.fl. De vanligaste typerna av texter som kräver tekniskt skarpsinne är till exempel bruksanvisningar, säkerhetsinstruktioner, snabbstartsguider, installationsguider, rapporter och applikationer.

Lokalisering av programvara

Sammanställning av säkerhetsdatablad

Ett säkerhetsdatablad är ett dokument som ger information om hur man säkerställer en säker användning av en kemikalie i hela leveranskedjan. Eftersom varje leverantör av säkerhetsdatablad ansvarar för innehållet i säkerhetsdatabladet, är det bäst att anförtro sammanställningen av säkerhetsdatablad åt Transly översättningsbyrå. Vi översätter inte bara texten, utan vi kan också identifiera potentiella väsentliga brister eller inkonsekvenser i den. Vi har lång erfarenhet inom området säkerhetsdatablad. Vi håller oss alltid uppdaterade om den senaste relevanta lagstiftningen och officiell terminologi för att säkerställa korrektheten, tydligheten och noggrannheten vid skapandet av dina säkerhetsdatablad.

Översättning av säkerhetsdatablad

Förstklassigt innehållsskapande är en kombination av kunskap och talang. Beställ förstklassigt innehåll från Transly översättningsbyrå.

På vilka språk skapar vi innehåll?

Skapande av innehåll på svenska

Vi erbjuder professionella tjänster för skapande av innehåll på svenska, som sparar tid och pengar. Vi återkommer till dig inom 2 timmar. Skicka en förfrågan till oss!

rootsi tõlge

Skapande av innehåll på engelska

Engelska talas av 1,5 miljarder människor världen över! Transly skapar innehåll för webbplatser, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial och mycket mer på engelska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på engelska!

inglise tõlge

Skapande av innehåll på norska

Visste du att det finns två varianter av norska? Dessa varianter kallas Bokmål och Nynorsk. Vi skapar innehåll för webbplatser, nätbutiker, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial, sociala medier och mycket mer på norska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på norska!

norra tõlge

Skapande av innehåll på finska

Är det svårt att hitta en finsk copywriter? Sök inte längre – vi har allt för dig! Transly skapar innehåll för webbplatser, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial och mycket mer på finska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på finska!

soome tõlge

Skapande av innehåll på tyska

Det är inte lätt att göra bot för sina synder i tyskarnas ögon när man har gjort ett stavfel. Transly skapar innehåll för webbplatser, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial och mycket mer på tyska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på tyska! Vi ser fram emot den.

saksa-tõlge

Skapande av innehåll på franska

Visste du att mer än 200 miljoner människor världen över talar franska? Vi skapar innehåll för webbplatser, nätbutiker, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial, sociala medier och mycket mer på franska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på franska!

prantsuse-tõlge

Skapande av innehåll på spanska

Visste du att europeisk spanska och latinamerikansk spanska skiljer sig från varandra? Transly skapar innehåll för webbplatser, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial och mycket mer på spanska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på spanska!

hispaania tõlge

Skapande av innehåll på ryska

Visste du att det på ryska webbplatser är god sed att använda det formella “du” i stället för det informella “du” när du tilltalar läsaren? Transly skapar innehåll för webbplatser, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial och mycket mer på ryska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på ryska!

vene tõlge

Skapande av innehåll på lettiska

Vi skapar innehåll för webbplatser, nätbutiker, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial, sociala medier och mycket mer på lettiska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på lettiska! Vi ser fram emot den.

läti tõlge

Skapande av innehåll på litauiska

Vi skapar innehåll för webbplatser, nätbutiker, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial, sociala medier och mycket mer på litauiska. Skicka oss en förfrågan för skapande av innehåll på litauiska! Vi ser fram emot den.

leedu tõlge

Skapande av innehåll på estniska

Vi skapar innehåll för webbplatser, webbutiker, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial, sociala medier och mycket mer på estniska. Skicka oss en förfrågan om skapande av innehåll på estniska! Vi ser fram emot den.

estonian translation

Innehållsskapande som fått erkännande i Clear Message-tävlingen

Bloggtexterna som skapats av copywriters och redaktörer hos Transly översättningsbyrå uppmärksammades i kategorin informativa texter i 2022 Clear Message-tävlingen som anordnades av Institute of the Estonian Language. Vi uppskattar ett tydligt, entydigt och grammatiskt korrekt språk och gör alltid vårt bästa för att dina texter ska återspegla dessa egenskaper.

clear message

Anförtro dina texter till oss. Transly översättningsbyrås duktiga innehållsskapare skapar fantastiska texter.

En del av våra kunder

Admiral Markets Tallinn
allies tallinnas
bcs itera tallinnas
Beckhoff tallinn
Bolt tallinn
CGI_Tallinn
Combi works Tallinn
energia partner tallinnas
EKA tallinn
elsavie_logo_Tallinn
esplan tallinn
Esto Tallinn
Fortum tallinn
Goworkabit tallinn
hemles tallinn
ideal tallinnas
Infragate Tallinn
innove tallinn
KPMG tallinnas
Luuv Tallinn
merko Tallinnas
monestro
Moneyflow tallinn
Montonio tallinnas
Nexd tallinn
Tallinna tehnikaülikool
tank tallinnas
netgroup tallinnas
newsec tallinnas
Nobel digital tallinn
nordecon tallinnas
Printall tallinnas
Synerall tallinnas
tradehouse tallinnas

Anförtro dina copywriting-projekt till oss. Vi älskar copywriting.

Vanliga frågor om skapande av innehåll

Vilka typer av texttjänst erbjuder vi?

Transly är en översättningsbyrå som erbjuder en komplett översättningstjänst. Det innebär att vi erbjuder översättning för många språkpar, olika redigeringstjänster, copywriting, nya digitala texttjänster och på kundens begäran, tilläggstjänster relaterade till våra texttjänster, såsom layout och webbdesign. Vår service för skapande av innehåll kategoriseras i tre grupper baserat på typ av text: copywriting, dvs textskrivande, tekniskt skrivande och omskrivning. Vi tillhandahåller skapande av innehåll på engelska, ryska, finska och estniska.

Vad är copywriting?

Copywriting, det vill säga textskrivande är skrivandet av marknadsföringstexter eller reklamtexter. Produkten av copywriting är en reklamtext, som är den skriftliga delen av en annons. Syftet med copywriting är att hjälpa till att öka varumärkeskännedomen och framkalla det önskade beteendet hos konsumenterna, vilket i allmänhet innebär att köpa något, gå med i ett program, sprida ett marknadsföringsbudskap, etc. En av våra innehållsskapande tjänster som för närvarande ökar i popularitet är digital copywriting. När en text förbereds tar vår digitala copywriter hänsyn till besökarnas sätt att surfa på webbsidan, optimeringskraven för webbsidan, länkning och tjänande länkar, att öka tiden tillbringad på sidan och att minska avvisningsfrekvensen.

Vad är tekniskt skrivande?

Tekniskt skrivande är utarbetandet av tekniska dokument. Tekniskt skrivande innefattar sammanställande av bruksanvisningar, skapande av guider och skrivande av produktbeskrivningar. Vår tekniska skrivare är en ordsmed väl bevandrad i logiskt tänkande, som kommer att arbeta tillsammans med dig för att se till att dina bruksanvisningar är begripliga, dina guider tydliga och dina produktbeskrivningar omfattande. Även om användarhandböcker ofta sammanställs av ingenjörer, guider skapas av designers och produktbeskrivningar skrivs av redan överbelastade marknadsförare, väljer företag i allt större utsträckning att anlita en teknisk skrivare. Bidraget från en professionell skrivare vid sammanställningen av en teknisk text är oumbärligt, särskilt när det gäller viktiga texter som översätts till andra språk och distribueras på nätet.

Vad är omskrivande?

Omskrivning är lämpligt om du vill göra omfattande ändringar i en text eller ha den helt omskriven. Omskrivning är billigare än copywriting, eftersom det i allmänhet inte krävs att man kommer på någon ny kreativ idé. Den nya texten bildas inom ramen för den gamla. Omskrivning kan vara nödvändigt om du känner att texten bör innehålla mer förslag till åtgärder eller mindre jargong, eller ha en annan struktur eller stil. Vid omskrivning av en text, börjar vi alltid med att formulera ett mål tillsammans med kunden. Vi tillhandahåller också en transkription av ljudfiler – sätter ljud- eller videoinspelningar i skriftlig form, och vice versa – skapar en ljudversion av en text.

Hur väljer du en copywriter?

Varje copywriter är annorlunda. När du väljer en lämplig copywriter, bör du överväga ditt varumärkes värderingar. Vi har både nyckfulla och seriösa copywriters till vårt förfogande, med en vardaglig eller en formell stil att skriva. Vi arbetar med textförfattare som arbetar på engelska, ryska, finska, estniska och många andra språk. Du kan välja en lämplig copywriter baserat på deras stil att skriva. Vid början av vårt samarbete kommer vi att erbjuda dig exempel på skrivande av våra olika textskrivare, där du kan välja den som passar bäst för dig. Detta kommer att följas av ett kort testuppdrag, om ett ämne som du väljer. Efter detta, kan du välja den mest lämpliga copywritern för dig.

Vilka typer av texter skriver vi?

Under den tid som vi har varit verksamma har vi skrivit en mängd olika texter, allt ifrån bruksanvisningar för innovativa apparater till nätbutikers produktbeskrivningar. På senare tid har det skett en ökning i orderingången för optimerat webbplatsinnehåll. Våra digitala copywriters har nödvändig utbildning och erfarenhet för att skapa optimerade webbtexter. Vi förbereder också reklam, informationsmaterial, broschyrer och texter för flygblad. Vi sammanställer pressmeddelanden och erbjuder extra tjänster relaterade till publicering av pressmeddelanden. Vi skriver artiklar och förbereder texter för nyhetsbrev och tidskrifter för kunder. Vi skriver också texter och blogginlägg på sociala medier.

På vilka språk erbjuder vi skapat innehåll?

Vi erbjuder främst skapat innehåll, copywriting, tekniskt skrivande och omskrivande på engelska, ryska, finska och estniska, även om vi också har levererat skapat innehåll på andra språk. Om du behöver skapa innehåll på ett annat språk, vänligen skicka ett e-mail. Vi kommer att ta kontakt med dig inom kort, för att låta dig veta om vi kan erbjuda att skapa innehåll på önskat språk samt vilka deadlines och priser vi kan erbjuda. Att använda en copywriter som är en infödd talare av målspråket bidrar till att säkerställa att den slutliga texten är felfri och smidig, samt tar hänsyn till alla nyanserna i den respektive språksfären.

Hur utformas priset på innehållsskapande?

Priset för att skapa innehåll beror på om jobbet innebär copywriting eller tekniskt skrivande, textens fackområde, originalspråket, textens stil och volym, längden på samarbetet, och om det finns behov av ytterligare tjänster, förutom copywriting, som till exempel textinmatning och design. Kostnaden för att skriva inlägg på sociala medier skiljer sig från den för att sammanställa en bruksanvisning, eftersom mängden arbete som krävs för att skapa innehållet är helt annorlunda för dessa jobb. För att sammanställa en bruksanvisning, behöver skrivaren ofta möta kunden och använda den produkt eller maskin som beskrivs i bruksanvisningen, medan färdiga blogginlägg i allmänhet behöver skrivas in på webbplattformen och levereras med hittade eller nytagna bilder, eller videoklipp.

Hur ser processen för att beställa innehållstjänsten ut?

För att beställa copywriting, vänligen skicka ett e-mail. Beskriv jobbet så detaljerat som möjligt och lägg till information om önskat språk, deadline och funktionen för den slutliga texten. Efter detta kommer vår projektledare att kontakta dig med klargörande frågor, eller sända dig en offert för skapandet av innehållet. Om du är nöjd med priset, kommer vi att komma överens om en lämplig stil för skrivandet.

Skapande av innehåll och tilläggstjänster

Vid beställning av en längre text kommer copywritern först att färdigställa en sida av texten, som vi kommer att använda för att ta emot din feedback. När vi har fått din bekräftelse av ordern, kommer vi att slutföra den återstående texten. När copywritern har färdigställt hela texten, skickas den vidare till redaktören. När redaktören har gjort eventuella nödvändiga korrigeringar går texten till leveransgranskning, varefter den slutliga versionen skickas tillbaka till dig. Om du behöver ytterligare tjänster, till exempel textinmatning eller design, kommer processen att bli längre, i enlighet med dessa tjänster.

Ska du beställa innehållet till din webbplats eller skapa det själv?

Frågan om att beställa webbplatsens innehåll eller skriva det själv ställs av många företag, stora som små. Att beställa webbplatstexter från professionella skrivare sparar tid och garanterar utmärkta resultat. Det vanligaste orosmomentet vid beställning av webbplatsinnehåll är att obekanta skrivare kanske inte förstår stilen på företaget eller kan lyfta fram styrkorna i dina produkter. Denna rädsla är ogrundad. Vi använder oss av enkla frågeformulär för att få en bra överblick över din verksamhet. Innan starten av varje projekt kommer vi att förse dig med exempel på stilen hos våra copywriters, så att du kan välja den som passar bäst själv. Våra copywriters har också en stor erfarenhet av att skapa webbplatstexter. Vårt arbetsflöde för att skapa webbplatsens innehåll har visat sig fungera utmärkt och alltid ge de bästa resultaten.

Anförtro din översättning till oss. Transly översättningsbyrå tillhandahåller en snabb och högkvalitativ tjänst.

TA KONTAKT. VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG

Kom ihåg att ange din e-postadress och bifoga dina filer när du skickar in din förfrågan. Vi ser fram emot den.