vene-eesti

Varför ska du beställa ryska översättningar från Transly översättningsbyrå?

Förstklassig rysk översättning

Transly översättningsbyrå har tilldelats det internationella ISO 17100:2015 kvalitetscertifikatet, vilket innebär att Transly översättningsbyrå uppfyller alla krav för tillhandahållande av översättningstjänster. Den ryska översättning som du beställt från oss behåller textens ursprungliga innebörd, innehåller inte några misstag och låter naturlig för den avsedda läsaren. Därför håller vi textens avsedda betydelse i åtanke under översättningsprocessen och förmedlar den på ett sätt som är lätt för läsaren eller användaren att förstå. Vi är övertygade om att en bra rysk översättning är en som lätt kan förstås av din rysktalande affärspartner, kund eller kollega, oavsett bakgrund och modersmål. Vi producerar exakta och terminologiskt korrekta juridiska översättningar. För att uppnå bästa resultat kommer vi vid behov att begära ytterligare information och granska källtexten. Om du vill komma in på den ryska marknaden, kan vi lokalisera översättningen för din ryska målgrupp – detta är särskilt viktigt när du översätter webbplatser, marknadsföringstexter, säkerhetsdatablad och liknande.

vene tõlge

Snabb rysk översättning

Vi arbetar snabbt. Tack vare Translys utmärkta tekniska kapacitet, skickliga översättare och smidiga processer, går vår översättningsprocess också snabbare. Vi gör alltid vårt yttersta för att återkomma till dig så snart som möjligt och detsamma gäller färdigställandet av offerter. Om det behövs, kan vi påskynda processen ännu mer genom att låta flera översättare arbeta på samma projekt samtidigt. Tack vare den snabba utvecklingen av neural maskinöversättning förbättras även vår arbetshastighet. Modern översättningsprogramvara som upptäcker upprepningar i en text hjälper ytterligare till att påskynda vår arbetsprocess. När vi översätter till ryska är vår arbetsprocess effektiv och flexibel och beslut fattas snabbt. Därför kan vi lugnt säga att Transly är en av de snabbaste leverantörerna av översättningstjänster i branschen.

kiire vene tõlge

Prisvärd rysk översättning

Transly erbjuder översättningar med det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Våra översättningsprojekt genomförs med hjälp av den mest moderna tekniken och involverar både en översättare med masterexamen och en professionell redaktör. Tack vare smart översättningsprogramvara och den fortlöpande utvecklingen av neural maskinöversättning kan vi erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris för ryska översättningar. Vi erbjuder rabatt på upprepade segment i texten. Detta börjar spela en viktig roll i permanenta partnerskap: ju mer liknande texter vi översätter, desto lägre blir enhetspriset för våra lojala kunder. Vi översätter varje segment en gång, vilket också innebär att du bara behöver betala för det en gång. På så sätt kan du vara säker på att vi ger dig det bästa erbjudandet.

soodne vene tõlge

Smidig översättningsprocess

Vi är här för att göra översättningsprocessen så smidig och bekväm för dig som möjligt. Tack vare vår omfattande kunskap och erfarenhet har vi kunnat utveckla lösningar som gör det möjligt för oss att systematiskt hantera översättningar, samtidigt som vi använder översättningsminnen, terminologibaser och ett centralt arbetsflödessystem. Vi vet att projektledning innebär mycket mer än att bara organisera översättningen av en text från ett språk till ett annat. Att ha ett strömlinjeformat arbetsflöde är viktigt för att garantera en stressfri beställningsupplevelse, transparent budget och ryska översättningar som blir klara i tid. För detta ändamål har vi minimerat eller automatiserat alla tidskrävande standardprocedurer. På så sätt kan du vara säker på att både budgeten och tidsfristen för översättningen kommer att uppfylla dina höga förväntningar.

mugav vene tõlge

Garanterad sekretess

Vi garanterar sekretessen för alla texter. Digital säkerhet, dataskydd och sekretess är aspekter som vi tar på stort allvar i vårt arbete. Avtalet om översättningstjänster innehåller ett sekretessavtal. Vid behov är det också möjligt att ingå ett separat sekretessavtal. Användningen av översättningsprogram och en säker lagringsserver bidrar till att minska risken för dataläckage. Tack vare översättningsprogram behöver du inte skicka filer via e-post, vilket hjälper till att förhindra dataläckage och e-postmeddelanden som skickas till fel mottagare. Dessutom är säkerhetskopiering i realtid integrerad i vår översättningsprocess, vilket säkerställer att din ryska översättning är i säkra händer hos oss.

konfidentsiaalne vene tõlge

Alla översättningsrelaterade tjänster från en byrå

Vi vill att ditt samarbete med oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose alla dina önskemål om översättning, redigering och innehållsskapande samt allt som är relaterat till dessa tjänster. Därför erbjuder vi även en tjänst för sökmotoroptimering av översatta webbplatser och en lokaliseringstjänst för webbutiker. Våra tjänster omfattar även översättningsrådgivning, bedömning av översättningskvalitet, voice-over och dubbning. Dessutom erbjuder vi gärna layout-, design- och trycktjänster för översatta texter. Allt detta gör att du enkelt och bekvämt kan hitta alla tjänster relaterade till rysk översättning på ett och samma ställe.

vene tõlkebüroo

Transly översättningsbyrå erbjuder professionella översättningar som sparar tid och pengar.

För att göra en beställning, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i frågeformuläret med följande information:

 • Vilka tjänster du är intresserad av
 • Vilka språk du behöver tjänsten på
 • Vilken tidsfristen är för jobbet

Vänligen bifoga eventuell ytterligare information eller en fil när du skickar in din förfrågan, så vi kan analysera den och ge dig en exakt offert.

Vi återkommer till dig med en offert inom en timme.

Saada_päring

Vilken rysk översättningstjänst ska jag välja?

Rysk teknisk översättning

Teknisk översättning innefattar områden som ingenjörskonst, bygge, miljöskydd och -teknologi, informationsteknologi, transport, automatisering m.fl. De vanligaste typerna av texter som kräver teknisk översättning är till exempel bruksanvisningar, säkerhetsinstruktioner, snabbstartsguider, installationsguider, rapporter och applikationer. Teknisk översättning utgör en mycket viktig del av de tjänster som Transly tillhandahåller. Vi översätter användarmanualer och IT-relaterade texter till ryska, lokaliserar applikationer för den rysktalande marknaden och erbjuder många andra tjänster.

tehnikateksti tõlkimine vene keelde

Översättning av webbplatser till ryska

Webbplatsöversättning är en av våra mest populära översättningstjänster. En högkvalitativ webbplatsöversättning skapar ett mer förtroendeingivande intryck av ditt företag. Det är därför vi översätter ditt företags webbplats till ryska smidigt, snabbt och med fokus på kvalitet. Att manuellt kopiera och klistra in webbtexter hör till det förgångna – vi använder smart teknik för att automatiskt exportera webbtexter och importera översättningar. Translys ryska översättare och redaktörer har SEO-kunskap, och de har strategiska nyckelord i åtanke under översättningsprocessen för webbplatser, webbtexter och blogginlägg.

kodulehe tõlkimine vene keelde

Översättning av ekonomiska texter till ryska

Översättningen av ekonomiska texter till ryska är ett viktigt område som omfattar översättningar av årsrapporter till ryska samt översättning till ryska av bokföringshandlingar, kontoutdrag, betalningsbevis, och liknande. Fördelarna med att anlita Transly när du planerar att införskaffa ryska översättningar av ekonomiska texter innefattar: kunskap om finansiell vokabulär samt redovisnings- och bankterminologi, sekretess, snabbhet, bra kommunikation och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

majandustõlge vene keelde

Juridisk översättning till ryska

Juridisk översättning till ryska innefattar översättning av kontrakt, domstolshandlingar och lagstiftning. Med ISO-certifierade kvalitetsprocesser på plats, producerar vi juridiska översättningar till ryska som är exakta och terminologiskt korrekta. Transly följer strikta regler för skydd av personuppgifter och konfidentialitetskrav, som är särskilt viktiga vid juridisk översättning.

õigustekstide tõlkimine vene keelde

Marknadsföringsöversättning till ryska

Översättningen av en marknadsföringstext till ryska kan anses vara framgångsrik när budskapet förmedlas korrekt på ryska, när översättningen återspeglar varumärkets värderingar och stil, och, framför allt, när översättningen till ryska inte låter som en översättning. Översättning till ryska av produktbeskrivningar, webbplatser, onlinebutiker, översikter, artiklar, slogans, annonser, kampanjmeddelanden, försäljningserbjudanden, företags uppdrag eller visioner samt varumärkesvärden faller alla under översättning av marknadsföring. Utöver marknadsföringsöversättning är Transly också expert på rysk lokalisering och transkreation eller kreativ översättning till ryska.

turundusteksti tõlkimine vene keelde

Översättning av vetenskapliga texter till ryska

Översättning av vetenskapliga texter till ryska är en annan av våra huvudsakliga tjänster. Bland våra kunder återfinns Tallinns universitet, Tallinns tekniska högskola, Estlands forskningsråd, Estlands geologiska undersökning, Estlands miljöforskningscentrum, Praxis Center for Policy Studies, Estlands undervisnings- och forskningsministerium och många andra. Vid översättning till ryska av forskningsartiklar eller doktorsavhandlingar kommer vi att ägna särskild uppmärksamhet åt relevant terminologi och arbeta nära kunden för att säkerställa en högkvalitativ översättning.

teadusteksti tõlkimine vene keelde

Medicinsk översättning till ryska

Medicinsk översättning till ryska omfattar bland annat översättning till ryska av bruksanvisningar för medicinsk utrustning, information om läkemedel, patientinformationsbroschyrer, hälsodokument, farmaceutisk forskning, osv. Alla våra ryska översättningar genomgår en kvalitetssäkringsprocess i enlighet med ISO-standarden, vilket säkerställer att våra ryska översättningar är korrekta, slutförda i tid och uppfyller andra kvalitetsstandardkrav. Andra fördelar med att välja Transly är sekretess, snabbhet och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

meditsiiniteksti tõlkimine vene keelde

Översättning av säkerhetsdatablad till ryska

Ett säkerhetsdatablad är ett dokument som ger information om hur man säkerställer en säker användning av en kemikalie i hela leveranskedjan. Eftersom varje leverantör av säkerhetsdatablad ansvarar för innehållet i säkerhetsdatabladet, är det bäst att anförtro översättningen av säkerhetsdatablad till ryska åt Transly översättningsbyrå. Vi översätter inte bara texten, utan vi kan också identifiera potentiella väsentliga brister eller inkonsekvenser i den. Vi har lång erfarenhet av att översätta säkerhetsdatablad till ryska. Vi håller oss alltid uppdaterade om den senaste relevanta lagstiftningen och officiell terminologi för att säkerställa korrektheten, tydligheten och noggrannheten i dina säkerhetsdatablads översättningar.

ohutuskaartide tõlkimine vene keelde

Rysk lokalisering

Lokalisering av programvara är översättning och anpassning av ett datorprogram eller mobil applikation för den ryska marknaden. Lokalisering av programvara tar hänsyn till preferenser, behov och vanor hos användare i rysktalande länder. Lokaliseringsjobb för programvara hos Transly anförtros till professionella översättare som både är teknikkunniga och har ryska som modersmål.

tarkvara lokaliseerimine vene

Ryska tolkningstjänster

Tolkning, viskad tolkning, fjärrtolkning, konferenstolkning och konsekutivtolkning är ryska översättningstjänster som behövs vid evenemang, möten, utbildningar, notariatstransaktioner, osv. Translys ryska tolkar är högutbildade professionella, med lång erfarenhet inom olika områden. Vi hjälper dig att välja den tolkningstjänst som bäst uppfyller dina behov.

suuline tõlge vene keelde

Auktoriserad översättning till ryska

Auktoriserad översättning till ryska är en officiell dokumentöversättningstjänst som vi erbjuder i samarbete med rysktalande auktoriserade översättare. Den ryska auktoriserade översättaren tar ansvar för korrektheten av översättningen med sin signatur och sigill. Om en auktoriserad översättning till ryska krävs, till exempel för antagning till skola, resor eller domstolsförfaranden, är endast auktoriserade översättare behöriga att översätta dessa dokument till ryska.

vandetõlge vene keelde

Den bästa översättningen är ett resultat av en kombination av mänsklig insats och modern teknik. Få de bästa översättningstjänsterna från Transly.

Översättningsspråk

Översättning svenska-ryska och ryska-svenska

Mer än tio miljoner människor talar svenska. Vi översätter webbsidor, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket mer från svenska till ryska och från ryska till svenska. Vi erbjuder professionella översättningar svenska-ryska och ryska-svenska som sparar tid och pengar. Skicka oss en förfrågan om översättning av svenska-ryska eller ryska-svenska! Vi återkommer till dig inom 2 timmar.

rootsi tõlge

Översättning engelska-ryska och ryska-engelska

Engelska talas av 1,5 miljarder människor världen över! Transly översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till engelska. Vi översätter också från engelska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av engelska-ryska eller ryska-engelska!

inglise tõlge

Översättning norska-ryska och ryska-norska

Totalt 5 miljoner har norska som modersmål. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till norska. Vi översätter också från norska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av norska-ryska eller ryska-norska!

norra tõlge

Översättning finska-ryska och ryska-finska

Mer än fem miljoner människor talar finska. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till finska. Vi översätter även från finska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av finska-ryska eller ryska-finska!

soome tõlge

Översättning tyska-ryska och ryska-tyska

Det är inte lätt att göra bot för sina synder i tyskarnas ögon när man har gjort ett stavfel. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till felfri tyska. Vi översätter även från tyska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av tyska-ryska eller ryska-tyska! Vi ser fram emot den.

saksa-tõlge

Översättning franska-ryska och ryska-franska

Visste du att mer än 200 miljoner människor världen över talar franska? Vi översätter webbplatser, menyer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till franska. Vi översätter också från franska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av franska-ryska eller ryska-franska!

prantsuse-tõlge

Översättning spanska-ryska och ryska-spanska

Visste du att europeisk spanska och latinamerikansk spanska skiljer sig från varandra? Transly översätter webbplatser, kontrakt och mycket mer till spanska. Vi översätter också från spanska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av spanska-ryska eller ryska-spanska! 

hispaania tõlge

Översättning italienska-ryska och ryska-italienska

Italienska talas av cirka 85 miljoner människor runt om i världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till italienska. Vi översätter även från italienska till ryska. Skicka oss en begäran om översättning italienska-ryska-italienska! Vi ser fram emot den.

Itaalia tõlge

Översättning litauiska-ryska och ryska-litauiska

Mer än två miljoner människor talar litauiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till litauiska. Vi översätter också från litauiska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av litauiska-ryska eller ryska-litauiska! Vi ser fram emot den.

leedu tõlge

Översättning lettiska-ryska och ryska-lettiska

Mer än en miljon människor talar lettiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, webbutiker, produktdatablad, kataloger, marknadsföringstexter, dokument och mycket annat till lettiska. Vi översätter också från lettiska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av lettiska-ryska eller ryska-lettiska! Vi ser fram emot den.

läti tõlge

Översättning polska-ryska och ryska-polska

Det polska språket pratas av totalt 38 miljoner människor över hela världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till polska. Vi översätter också från polska till ryska. Skicka oss en polska-ryska-polska översättningsförfrågan!

Poola tõlge

Översättning estniska-ryska och ryska-estniska

Omkring en miljon människor talar estniska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till estniska. Vi översätter också från estniska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning av ryska-estniska eller estniska-ryska!

estonian translation

Översättning ukrainska-ryska och ryska-ukrainska

Mer än 45 miljoner människor har ukrainska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till ukrainska. Vi översätter även från ukrainska till ryska. Skicka oss en förfrågan om översättning ukrainska-ryska eller ryska-ukrainska! Vi ser fram emot den.

Ukraina eesti ukraina

Anförtro dina översättningar till oss. Våra ivriga översättare på Transly översättningsbyrå tillhandahåller snabba och högkvalitativa översättningar.

Vanliga frågor om rysk översättning

Vad bör man tänka på när man beställer en rysk översättning?

Innan du beställer en rysk översättning bör du kontrollera om vissa kriterier uppfylls, eftersom detta hjälper dig att verifiera om din blivande översättningspartner erbjuder en högkvalitativ översättningstjänst och försäkrar dig om att du blir nöjd med den färdiga översättningen. Vår översättningsbyrå uppfyller alltid följande kriterier:

 • Din text är översatt av en översättaresom har målspråket som modersmål.
 • Översättare av teknisk text är bekanta med området i fråga eller beredda att bekanta sig med det om så behövs.
 • Texten är översatt av en erfaren översättare som inte bara översätter ord så exakt som möjligt, utan också försöker förmedla tonen i texten eller göra stilen neutral, så att översättningen skall vara njutbar att läsa.
 • Oavsett om det är ett avtal eller en juridisk, medicinsk eller annan text, känner sig översättaren alltid ansvarig för sitt arbete och strävar efter att förmedla innebörden felfritt.
 • Vi samarbetar med våra kunder – vi tar hänsyn till deras stilistiska preferenser, terminologiska konventioner och funktionen för översättningen, i syfte att leverera en översättning som motsvarar deras förväntningar.
 • Som regel är våra ryska översättningar alltid redigerade.
 • För stamkunder erbjuder vi en rabatt på alla översättningar av återkommande segment.
 • Vi kommer att leverera din översättning i tid.

Copywriting på ryska och ryskspråkig textredigering – vad ska man tänka på?

Eftersom vi erbjuder innehållsskapande på många språk, kan vi även erbjuda innehållsskapande på ryska. Vi redigerar och korrekturläser också ryska texter – det utförs alltid av en redaktör som talar ryska som modersmål. Vår lista av tjänster omfattar även anpassning av olika slags texter till ryska. Anpassning är inte bara översättning, utan innebär att justera texten till det ryska kultur- och språkområdet. Normalt innebär detta att skriva om vissa delar av texten, men också, vid behov, att ge förslag om att ändra färgschemat, symbolerna, etc. Våra talangfyllda infödda ryska copywriters anpassar, till exempel, reklammeddelanden, kallelser och konceptuella texter.

Hur fastställs priset på översättningar till ryska?

Ryska översättningar är mycket prisvärda eftersom det finns många utmärkta ryska översättare, trots att efterfrågan på kvalitetsöversättningar är stor. Det slutliga priset beror på det exakta språkparet, fackområdet för den text som ska översättas, önskad deadline, filformat, etc. För stamkunder erbjuder vi rabatt på repetitioner i de översatta texterna. Våra utmärkta ryskspråkiga översättare gör alltid sitt bästa för att se till att våra kunder är nöjda med våra översättningar till eller från ryska.

Hur starkt är det ryska språkets inflytande?

Ryska tillhör familjen av indoeuropeiska språk ​och är det officiella språket i Ryssland, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, och många mindre länder. Totalt finns det i världen 260 miljoner människor som talar ryska, varav 150 miljoner talar det som modersmål. Ryska är det åttonde mest talade språket i världen. På grund av det stora antalet människor som talar språket och trots mystifierande grammatik och det komplicerade kyrilliska alfabetet, är ryska också ett av de sex officiella språken i Förenta Nationerna. Det ryska språkets inflytande har också en kulturell dimension, i det att ryska har ett framträdande och rikt litterärt arv. Ryska är ett enastående och rikt litterärt språk, med sin mystiska grammatik och invecklade kyrilliska. Författare av kalibern Pushkin, Dostojevskij, Tolstoj, Nabokov, Tjechov, Yesenin, Gogol, Pelevin, Majakovskij och många andra har gjort värdefulla bidrag till världen genom det ryska språket.

Varför översätta till ryska?

Att översätta ditt försäljningsmaterial, dina produktkataloger och din webbplats till ryska är meningsfullt om ditt företag är verksamt i Estland, Lettland, Litauen, Ukraina eller Bulgarien. Nästan 30 % av befolkningen i Estland har ryska som modersmål. Ryssarna utgör cirka 25 % av Lettlands befolkning. Omkring 6 % av litauerna har ryska som modersmål. Om du exporterar produkter till Ukraina eller Bulgarien är det också klokt att översätta marknadsföringsmaterial till ryska, eftersom ukrainska och bulgariska är snarlika ryska och ukrainare och bulgarer i allmänhet förstår ryska bra. Rysk översättning är en prisvärd översättningstjänst. Genom att översätta dina texter till ryska kan du avsevärt utvidga målgruppen för din produkt eller tjänst. Därför är det alltid värt besväret att översätta ditt säljmaterial, din webbplats och dina pressmeddelanden eller produktkataloger till ryska.

Vad gör det ryska språket intressant?

Ryska är ett mycket rikt språk. I själva verket är det så rikt, att det innehåller många ord som inte har direkta motsvarigheter på andra språk. Ett sådant ord, till exempel, är “тоска”, vilket ofta är löst översatt som “melankoli”, även om rysktalande tenderar att inte hålla med om denna översättning. Vladimir Nabokov har sagt följande om ordet “тоска”: “När det är som djupast och mest smärtsamt, är det en känsla av stor andlig ångest, ofta utan någon specifik orsak. På mindre morbida nivåer är det en molande värk i själen, en längtan utan något att längta efter, en sjuk trånad, en vag rastlöshet, mentala plågor, längtan. I vissa fall kan det vara en längtan efter någon eller något specifikt, nostalgi, kärlekskrankhet. På den lägsta nivån motsvarar det leda, tristess. Ett annat sådant ord är “бытие”, allmänt, men otillräckligt, översatt till “att vara”. Den verkliga innebörden av “бытие” kommer dock närmare en hyper-medveten existens, en objektiv och analytisk känsla av att vara, eller rikedomen i livet genom tillvaron. Slutligen är detta tredje exempel särskilt intressant: “переподвыподверт” innehåller totalt fyra prefix, av vilka ett till och med är upprepat, nämligen пере-под-вы-под-верт. Detta självrefererande ord betyder att göra något på ett komplicerat eller obegripligt sätt. Dessa är bara några exempel på många ryskspråkiga ord som behöver ytterligare förtydliganden vid översättning. Därför är ryskspråkiga översättares arbete ett av stort ansvar.

Vad skiljer de bästa ryskspråkiga översättarna från de övriga?

Ryska är ett komplicerat språk. Till exempel tillåter ryska språket bildandet av helt nya ord med suffix, dvs ändelser. Dessa ad hoc ord hjälper talaren att uttrycka sina känslor i förhållande till föremålet eller ämnet ifråga. Dessutom kan rysktalande ändra innebörden av en mening genom att ändra ordföljden. Sålunda är de bästa ryska översättarna de som kännetecknas av en särskilt stark känsla för språket samt uppmärksamhet på detaljer och språknyanser. Precision, flit, noggrannhet och stor kommunikationsförmåga är vad som skiljer de bästa översättarna från de som helt enkelt bara är mycket bra. Vår översättningsbyrå arbetar bara med de allra bästa ryskspråkiga översättarna, som alltid punktligt levererar flytande och terminologiskt korrekta ryska översättningar, vilka tar hänsyn till nyanserna i det ryska språket.

Läs mer

TRANSLY ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ, ÖVERSÄTTNING, REDIGERING, SKAPANDE AV INNEHÅLL, ÖVERSÄTTNING MED FULL SERVICE, OM OSS

Läs vår blogg

Translys blogg skrivs av vårt engagerade team av översättare, textskapare och redaktörer. Vi älskar vad vi gör.

En del av våra kunder

Admiral Markets Tallinn
allies tallinnas
bcs itera tallinnas
Beckhoff tallinn
Bolt tallinn
CGI_Tallinn
Combi works Tallinn
energia partner tallinnas
EKA tallinn
elsavie_logo_Tallinn
esplan tallinn
Esto Tallinn
Fortum tallinn
Goworkabit tallinn
hemles tallinn
ideal tallinnas
Infragate Tallinn
innove tallinn
KPMG tallinnas
Luuv Tallinn
merko Tallinnas
monestro
Moneyflow tallinn
Montonio tallinnas
Nexd tallinn
Tallinna tehnikaülikool
tank tallinnas
netgroup tallinnas
newsec tallinnas
Nobel digital tallinn
nordecon tallinnas
Printall tallinnas
Synerall tallinnas
tradehouse tallinnas

Anförtro din översättning till oss. Transly översättningsbyrå tillhandahåller en snabb och högkvalitativ tjänst.

TA KONTAKT. VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG

Kom ihåg att ange din e-postadress och bifoga dina filer när du skickar in din förfrågan. Vi ser fram emot den.