leedu-eesti

Varför ska du beställa litauiska översättningar från Transly översättningsbyrå?

Förstklassig litauisk översättning

Transly översättningsbyrå har tilldelats det internationella ISO 17100:2015 kvalitetscertifikatet, vilket innebär att Transly översättningsbyrå uppfyller alla krav för tillhandahållande av översättningstjänster. Den litauiska översättning du beställt från oss behåller textens ursprungliga innebörd, innehåller inte några misstag och låter naturlig för den avsedda läsaren. Därför håller vi textens avsedda betydelse i åtanke under översättningsprocessen och förmedlar den på ett sätt som är lätt för läsaren eller användaren att förstå. Vi är övertygade om att en bra litauisk översättning är en som lätt kan förstås av din litauisktalande affärspartner, kund eller kollega, oavsett bakgrund och modersmål. Vi producerar exakta och terminologiskt korrekta juridiska översättningar. För att uppnå bästa resultat kommer vi vid behov att begära ytterligare information och granska källtexten. Om du vill komma in på den litauiska marknaden, kan vi lokalisera översättningen till din litauiska målgrupp – detta är särskilt viktigt när du översätter webbplatser, marknadsföringstexter, säkerhetsdatablad och liknande.

leedu tõlge

Snabba litauiska översättningar

Vi arbetar snabbt. Tack vare Translys utmärkta tekniska kapacitet, skickliga översättare och smidiga processer, går vår översättningsprocess också snabbare. Vi gör alltid vårt yttersta för att återkomma till dig så snart som möjligt och detsamma gäller färdigställandet av offerter. Om det behövs, kan vi påskynda processen ännu mer genom att låta flera översättare arbeta på samma projekt samtidigt. Tack vare den snabba utvecklingen av neural maskinöversättning förbättras även vår arbetshastighet. Modern översättningsprogramvara som upptäcker upprepningar i en text hjälper ytterligare till att påskynda vår arbetsprocess. När vi översätter till litauiska är vår arbetsprocess effektiv och flexibel och beslut fattas snabbt. Därför kan vi lugnt säga att Transly är en av de snabbaste leverantörerna av översättningstjänster i branschen.

kiire leedu tõlge

Prisvärd litauisk översättning

Transly erbjuder översättningar med det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Våra översättningsprojekt genomförs med hjälp av den modernaste tekniken och involverar både en översättare med masterexamen och en professionell redaktör. Tack vare smart översättningsprogramvara och den fortlöpande utvecklingen av neural maskinöversättning kan vi erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris för litauiska översättningar. Vi erbjuder rabatt på upprepade segment i texten. Detta börjar spela en viktig roll i permanenta partnerskap: ju mer liknande texter vi översätter, desto lägre blir enhetspriset för våra lojala kunder. Vi översätter varje segment en gång, vilket också innebär att du bara behöver betala för det en gång. På så sätt kan du vara säker på att vi ger dig det bästa erbjudandet.

soodne leedu tõlge

Smidig översättningsprocess

Vi är här för att göra översättningsprocessen så smidig och bekväm för dig som möjligt. Tack vare vår omfattande kunskap och erfarenhet har vi kunnat utveckla lösningar som gör det möjligt för oss att systematiskt hantera översättningar, samtidigt som vi använder översättningsminnen, terminologibaser och ett centralt arbetsflödessystem. Vi vet att projektledning innebär mycket mer än att bara organisera översättningen av en text från ett språk till ett annat. Att ha ett strömlinjeformat arbetsflöde är viktigt för att garantera en stressfri beställningsupplevelse, transparent budget och litauiska översättningar som blir klara i tid. För detta ändamål har vi minimerat eller automatiserat alla tidskrävande standardprocedurer. På så sätt kan du vara säker på att både budgeten och tidsfristen för översättningen kommer att uppfylla dina höga förväntningar.

mugav leedu tõlge

Garanterad sekretess

Vi garanterar sekretessen för alla texter. Digital säkerhet, dataskydd och sekretess är aspekter som vi tar på stort allvar i vårt arbete. Avtalet om översättningstjänster innehåller ett sekretessavtal. Vid behov är det också möjligt att ingå ett separat sekretessavtal. Användningen av översättningsprogram och en säker lagringsserver bidrar till att minska risken för dataläckage. Tack vare översättningsprogram behöver du inte skicka filer via e-post, vilket hjälper till att förhindra dataläckage och e-postmeddelanden som skickas till fel mottagare. Dessutom är säkerhetskopiering i realtid integrerad i vår översättningsprocess, vilket säkerställer att din litauiska översättning är i säkra händer hos oss.

konfidentsiaalne leedu tõlge

Alla översättningsrelaterade tjänster från en byrå

Vi vill att ditt samarbete med oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose alla dina önskemål om översättning, redigering och innehållsskapande samt allt som är relaterat till dessa tjänster. Därför erbjuder vi även en tjänst för sökmotoroptimering av översatta webbplatser och en lokaliseringstjänst för webbutiker. Våra tjänster omfattar även översättningsrådgivning, bedömning av översättningskvalitet, voice-over och dubbning. Dessutom erbjuder vi gärna layout-, design- och trycktjänster för översatta texter. Allt detta gör att du enkelt och bekvämt kan hitta alla tjänster relaterade till litauisk översättning på ett och samma ställe.

leedu tõlkebüroo

Külli

Külli är översättningschef på Transly Översättningsbyrå Hon har arbetat som översättare i mer än 15 år och har studerat översättning vid Tallinns universitet. Külli är en perfektionist som aldrig är nöjd med något mindre än det optimala resultatet. Hennes unika förmåga är hennes snabbläsningsförmåga. Hon har också ett extremt gott tekniskt skarpsinne och en osviklig förmåga att förutse kommande trender.

Toimetaja tegevjuht

Transly översättningsbyrå erbjuder professionella översättningar som sparar tid och pengar.

För att göra en beställning, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i frågeformuläret med följande information:

  • Vilka tjänster du är intresserad av
  • Vilka språk du behöver tjänsten på
  • Vilken tidsfristen är för jobbet

Vänligen bifoga eventuell ytterligare information eller en fil när du skickar in din förfrågan, så vi kan analysera den och ge dig en exakt offert.

Vi återkommer till dig med en offert inom en timme.

Saada_päring

Vilken litauisk översättningstjänst ska jag välja?

Litauisk teknisk översättning

Teknisk översättning innefattar områden som ingenjörskonst, bygge, miljöskydd och -teknologi, informationsteknologi, transport, automatisering m.fl. De vanligaste typerna av texter som kräver teknisk översättning är till exempel bruksanvisningar, säkerhetsinstruktioner, snabbstartsguider, installationsguider, rapporter och applikationer. Teknisk översättning utgör en mycket viktig del av de tjänster som Transly tillhandahåller. Vi översätter användarmanualer och IT-relaterade texter till litauiska, lokaliserar applikationer för den litauisktalande marknaden och erbjuder många andra tjänster.

tehnikatekstide tõlkimine leedu keelde

Webbplatsöversättning till litauiska

Webbplatsöversättning är en av våra mest populära översättningstjänster. En högkvalitativ webbplatsöversättning skapar ett mer förtroendeingivande intryck av ditt företag. Det är därför vi översätter ditt företags webbplats till litauiska smidigt, snabbt och med fokus på kvalitet. Att manuellt kopiera och klistra in webbtexter hör till det förgångna – vi använder smart teknik för att automatiskt exportera webbtexter och importera översättningar. Våra översättare och redaktörer har SEO-kunskap, och de har strategiska nyckelord i åtanke under översättningsprocessen för webbplatser, webbtexter och blogginlägg.

kodulehe tõlkimine leedu keelde

Översättning av ekonomiska texter till litauiska

Översättningen av ekonomiska texter till litauiska är ett viktigt område som omfattar översättningar av årsrapporter till litauiska samt översättning till litauiska av bokföringshandlingar, kontoutdrag, betalningsbevis och liknande. Fördelarna med att anlita Transly när du planerar att införskaffa en litauisk översättning av ekonomiska texter innefattar: kunskap om finansiell vokabulär samt redovisnings- och bankterminologi, sekretess, snabbhet, bra kommunikation och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

majandustõlge leedu keelde

Juridisk översättning till litauiska

Juridisk översättning till litauiska innefattar översättning av kontrakt, domstolshandlingar och lagstiftning. Med ISO-certifierade kvalitetsprocesser på plats, producerar vi exakta och terminologiskt korrekta juridiska översättningar till litauiska. Transly följer strikta regler för skydd av personuppgifter och konfidentialitetskrav, som är särskilt viktiga vid juridisk översättning.

õigustekstide tõlkimine leedu keelde

Marknadsföringsöversättning till litauiska

Översättningen av en marknadsföringstext till litauiska kan anses vara framgångsrik när budskapet förmedlas korrekt på litauiska, när översättningen återspeglar varumärkets värderingar och stil, samt, framför allt, när översättningen till litauiska inte låter som en översättning. Översättning av produktbeskrivningar, webbplatser, webbutiker, översikter, artiklar, slogans, annonser, kampanjmeddelanden, försäljningserbjudanden, företags uppdrag eller visioner samt varumärkesvärden faller alla under marknadsföringsöversättning till litauiska. Utöver översättning för marknadsföring är Transly också expert på litauisk lokalisering och transkreation eller kreativ översättning till litauiska.

turundustekstide tõlkimine leedu keelde

Översättning av vetenskapliga texter till litauiska

Översättningen av vetenskapliga texter till litauiska är också en av våra huvudsakliga tjänster. Bland våra kunder återfinns Tallinns universitet, Tallinns tekniska högskola, Estlands forskningsråd, Estlands geologiska undersökning, Estlands miljöforskningscentrum, Praxis Center for Policy Studies, Estlands undervisnings- och forskningsministerium och många andra. Vid översättning av forskningsartiklar eller doktorsavhandlingar kommer vi att ägna särskild uppmärksamhet åt relevant terminologi och arbeta nära kunden för att säkerställa en högkvalitativ översättning.

teadustekstide tõlkimine leedu keelde

Medicinsk översättning till litauiska

Medicinsk översättning till litauiska omfattar bland annat översättning till litauiska av bruksanvisningar för medicinsk utrustning, information om läkemedel, patientinformationsbroschyrer, hälsodokument, farmaceutisk forskning, osv. Alla våra litauiska översättningar genomgår en kvalitetssäkringsprocess i enlighet med ISO-standarden, vilket säkerställer att våra litauiska översättningar är korrekta, slutförda i tid och uppfyller andra kvalitetsstandardkrav. Andra fördelar med att välja Transly är sekretess, snabbhet och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

meditsiinitekstide tõlkimine leedu keelde

Översättning av säkerhetsdatablad till litauiska

Ett säkerhetsdatablad är ett dokument som ger information om hur man säkerställer en säker användning av en kemikalie i hela leveranskedjan. Eftersom varje leverantör av säkerhetsdatablad ansvarar för innehållet i säkerhetsdatabladet, är det bäst att anförtro översättningen av säkerhetsdatabladen till litauiska åt Transly översättningsbyrå. Vi översätter inte bara texten, utan vi kan också identifiera potentiella väsentliga brister eller inkonsekvenser i den. Vi har lång erfarenhet av att översätta säkerhetsdatablad till litauiska. Vi håller oss alltid uppdaterade om den senaste relevanta lagstiftningen och officiell terminologi för att säkerställa korrektheten, tydligheten och noggrannheten i dina säkerhetsdatablads översättningar.

ohutuskaartide tõlkimine leedu keelde

Litauisk lokalisering

Lokalisering av programvara är översättning och anpassning av ett datorprogram eller mobil applikation för den litauiska marknaden. Lokalisering av programvara tar hänsyn till preferenser, behov och vanor hos användare i Litauen. Lokaliseringsjobb för programvara hos Transly anförtros till professionella översättare som både är teknikkunniga och har litauiska som modersmål.

tarkvara lokaliseerimine leedu

Litauiska tolktjänster

Tolkning, viskad tolkning, fjärrtolkning, konferenstolkning och konsekutivtolkning är litauiska översättningstjänster som behövs vid evenemang, möten, utbildningar, notariatstransaktioner, osv. Translys tolkar är högutbildade professionella, med lång erfarenhet inom olika områden. Vi hjälper dig att välja den tolkningstjänst som bäst uppfyller dina behov.

suuline tõlge leedu keelde

Auktoriserad översättning till litauiska

Auktoriserad översättning till litauiska är en officiell dokumentöversättningstjänst som vi erbjuder i samarbete med auktoriserade översättare. Den litauiska auktoriserade översättaren tar ansvar för korrektheten av översättningen med sin signatur och sigill. Om en auktoriserad litauisk översättning krävs, till exempel för antagning till skola, resor eller domstolsförfaranden, är endast auktoriserade översättare behöriga att översätta dessa dokument.

vandetõlge leedu keelde

Den bästa översättningen är ett resultat av en kombination av mänsklig insats och modern teknik. Få de bästa översättningstjänsterna från Transly.

Översättningsspråk

Översättning svenska-litauiska och litauiska-svenska

Mer än tio miljoner människor talar svenska. Vi översätter webbsidor, användarmanualer, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket mer från svenska till litauiska och från litauiska till svenska. Vi erbjuder professionella svenska-litauiska och litauiska-svenska översättningar som sparar tid och pengar. Skicka oss en förfrågan om översättning av svenska-litauiska-svenska! Vi återkommer till dig inom 2 timmar.

rootsi tõlge

Översättning litauiska-engelska och engelska-litauiska

Engelska talas av 1,5 miljarder människor världen över! Transly översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till engelska. Vi översätter även från engelska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av engelska-litauiska eller litauiska-engelska!

inglise tõlge

Översättning norska-litauiska och litauiska-norska

Totalt 5 miljoner har norska som modersmål. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till norska. Vi översätter även från norska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av norska-litauiska eller litauiska-norska!

norra tõlge

Översättning finska-litauiska och litauiska-finska

Mer än fem miljoner människor talar finska. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till finska. Vi översätter även från finska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av finska-litauiska eller litauiska-finska!

soome tõlge

Översättning tyska-litauiska och litauiska-tyska

Det är inte lätt att göra bot för sina synder i tyskarnas ögon när man har gjort ett stavfel. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till felfri tyska. Vi översätter även från tyska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av tyska-litauiska eller litauiska-tyska! Vi ser fram emot den.

saksa-tõlge

Översättning franska-litauiska och litauiska-franska

Visste du att mer än 200 miljoner människor världen över talar franska? Vi översätter webbplatser, menyer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till franska. Vi översätter också från franska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av franska-litauiska eller litauiska-franska!

prantsuse-tõlge

Översättning spanska-litauiska och litauiska-spanska

Visste du att europeisk spanska och latinamerikansk spanska skiljer sig från varandra? Transly översätter webbplatser, kontrakt och mycket mer till spanska. Vi översätter även från spanska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av spanska-litauiska eller litauiska-spanska!

hispaania tõlge

Översättning italienska-litauiska och litauiska-italienska

Italienska talas av cirka 85 miljoner människor runt om i världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till italienska. Vi översätter även från italienska till litauiska. Skicka oss en begäran om översättning italienska-litauiska-italienska! Vi ser fram emot den.

Itaalia tõlge

Översättning ukrainska-litauiska och litauiska-ukrainska

Mer än 45 miljoner människor har ukrainska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till ukrainska. Vi översätter även från ukrainska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning ukrainska-litauiska eller litauiska-ukrainska! Vi ser fram emot den.

Ukraina eesti ukraina

Översättning ryska-litauiska och litauiska-ryska

Visste du att det på ryska webbplatser är god sed att använda det formella “du” i stället för det informella “du” när du tilltalar läsaren? Transly översätter webbplatser, produktbeskrivningar, kontrakt och mycket annat till ryska. Vi översätter även från ryska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av ryska-litauiska eller litauiska-ryska!

vene tõlge

Översättning lettiska-litauiska och litauiska-lettiska

Mer än en miljon människor talar lettiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, webbutiker, produktdatablad, kataloger, marknadsföringstexter, dokument och mycket annat till lettiska. Vi översätter också från lettiska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av lettiska-litauiska eller litauiska-lettiska! Vi ser fram emot den.

läti tõlge

Översättning polska-litauiska och litauiska-polska

Det polska språket pratas av totalt 38 miljoner människor över hela världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till polska. Vi översätter också från polska till litauiska. Skicka oss en polska-litauiska-polska översättningsförfrågan!

Poola tõlge

Översättning estniska-litauiska och litauiska-estniska

Omkring en miljon människor talar estniska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till estniska. Vi översätter även från estniska till litauiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av litauiska-estniska eller estniska-litauiska!

estonian translation

Anförtro dina översättningar till oss. Våra ivriga översättare på Transly översättningsbyrå tillhandahåller snabba och högkvalitativa översättningar.

Vanliga frågor om litauisk översättning

Vad ska man tänka på när man beställer en översättning till litauiska?

Översättningar från litauiska och till litauiska tar i allmänhet lite mer tid än mellan andra språk, eftersom det helt enkelt inte finns alltför många litauiska översättare och de bästa är ständigt upptagna. Priset för översättningar litauiska-engelska-litauiska är liknande det för översättningar lettiska-engelska-lettiska. Vi erbjuder litauiska översättningar av tekniska, medicinska och juridiska texter, bruksanvisningar, teknisk dokumentation, marknadsföringstexter och säljmaterial samt webbplatser, program, applikationer och mycket, mycket mer.

Vi erbjuder även korrekturläsning av texter på litauiska, av en erfaren redaktör som talar litauiska som modersmål. På begäran erbjuder vi även ytterligare tjänster relaterade till översättning, som översättningslayout, design, tryckning, infogning på webbplatser och mycket annat.

Hur starkt är det litauiska språkets inflytande?

Både litauiska och lettiska tillhör den baltiska språkfamiljen. Medan litauiska förvisso liknar lettiska, har språket varit mer konservativt, vilket innebär att litauiskan har sett färre förändringar över tiden än lettiskan. I själva verket anses litauiska vara det mest arkaiska levande indoeuropeiska språket. Cirka två miljoner människor talar litauiska, och nästan alla som bor i Litauen behärskar språket i någon utsträckning. Litauiska talas också av etniska minoriteter i Vitryssland, Lettland, Polen, Kaliningrad och på andra håll i världen. Litauiska är modersmål för nästan 90% av befolkningen i Litauen. Förutom för litauer är landet också hem för många polacker (5,6%), ryssar (4,8%), vitryssar (1,3%) och ukrainare (0,7%), tillsammans med ett mindre antal andra etniska minoriteter. Alla etniska minoriteter som bor i Litauen kan tala litauiska. Med tanke på storleken på den litauiska marknaden, dess geografiska läge och snabba ekonomiska utveckling, är Litauen en mycket lovande exportmarknad.

Finns det några intressanta litauiska uttryck?

Det litauiska språket är mycket gammalt. Ändå är några av de många intressanta uttrycken i litauiska helt moderna. Till exempel refererar litauerna till ljugande som ‘att hänga pasta på någons öron’ (kabinti makaronus). Människor som glömmer att stänga dörren efter sig sägs vara ‘födda i en trådbuss’ (troleibuse gimęs). Att föreläsa för andra kallas att förklara ‘var ben växer ut från’ (Is kur kojos dygsta). Misslyckanden eller lönlösa aktiviteter kallas ‘att skiva svamp’ (grybą pjauna). I stället för att ‘gräla’, brukar litauerna ‘klargöra relationer’ (aiškintis santykius). Och i Litauen, om du anser att någon är en idiot, du kan säga att deras ‘ansikte är oskadat av intellekt’ (Intelekto nesužalotu veidu).

Vilken är Litauens historia?

Ordet ‘Litauen’ omnämndes först i saxiska skrifter år 1009. I mitten av 1200-talet grundades storhertigdömet Litauen, vilket förblev en oberoende stat tills 1500-talet. Under 1400-talet var Litauen den största staten i Europa, som sträckte sig över Vitryssland, det mesta av dagens Litauen och Ukraina samt delar av Polen, Moldavien och Ryssland. Storhertigdömet Litauen kollapsade först i slutet av 1700-talet. Under första världskriget blev Litauen allvarligt härjat av tyskarna, polackerna och ryssarna. Efter andra världskriget blev Litauen annekterat av Sovjetunionen. Den 11 mars 1990, under kollapsen av Sovjetunionen, förklarade Högsta rådet för Litauen landet oberoende – den första av de baltiska staterna att återfå sin självständighet. På grund av detta historiska sammanhang har litauerna en mycket stark känsla av nationell stolthet. De skulle hellre tala engelska än ryska och tenderar att inte ta lätt på skämt som görs på bekostnad av deras nation.

Varför är Litauen en lovande exportmarknad?

Litauen anses ha ett effektivt och behagligt företagsklimat. Detta beror på det faktum att den litauiska ekonomin växer, lagstiftningen är stabil och de politiska riskerna är låga. Enligt litauisk lag får utländska investerare komma in på den litauiska marknaden genom att etablera en filial eller ett privat aktiebolag (UAB). Att etablera ett privat aktiebolag i Litauen kräver startkapital på minst 2500 Euro, medan det maximala antalet aktieägare som tillåts är 250. Att etablera ett företag i Litauen tar två till fyra veckor. I Litauen är bolagsskatten 15%, momsen 21% och företagens sociala avgifter är runt 31%.

Vad ska man tänka på när man kommer in på den litauiska marknaden?

Den litauiska affärskulturen liknar den i Västeuropa. Litauerna är i allmänhet öppna kommunikatörer, även om de vid det första mötet kan vara ganska reserverade. För att säkerställa att ditt affärsmöte med litauerna blir lyckat, är det bäst att följa dessa riktlinjer:

  • Undvik att tala ryska. Litauerna är starkt nationalistiska och de ser sig själva mer som en västeuropeisk nation, så att engagera dem i konversation är bättre gjort på engelska än på ryska.
  • Basket är ett bra samtalsämne. Det litauiska nationella basketlaget är ett av de bästa i världen och litauerna är mycket kunniga inom basketvärlden, så det är alltid ett säkert kort.
  • Litauen är ett katolskt land. Litauer är artiga, reserverade och respektfulla och förväntar sig att motparten skall svara på samma sätt. De är stolta över sitt land och nation och tolererar i allmänhet inte kritik av Litauens ekonomi eller sociala ordning.
  • Litauisk ledningskultur tenderar snarare åt att vara auktoritär än liberal. Chefer föredrar att förhandla och ingå avtal med chefer på samma eller högre nivå.
  • Att kyssa andra på kinden, klappa dem på ryggen, eller röra dem i allmänhet är olämpligt mellan affärspartners, både av samma kön som av det motsatta könet.

Litauer förväntar sig frekventa affärsmöten öga mot öga och avtal måste alltid ingås skriftligen, eftersom muntliga avtal inte anses bindande.

Läs mer

TRANSLY ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ, ÖVERSÄTTNING, REDIGERING, SKAPANDE AV INNEHÅLL, ÖVERSÄTTNING MED FULL SERVICE, OM OSS

Läs vår blogg

Translys blogg skrivs av vårt engagerade team av översättare, textskapare och redaktörer. Vi älskar vad vi gör.

En del av våra kunder

Admiral Markets Tallinn
allies tallinnas
bcs itera tallinnas
Beckhoff tallinn
Bolt tallinn
CGI_Tallinn
Combi works Tallinn
energia partner tallinnas
EKA tallinn
elsavie_logo_Tallinn
esplan tallinn
Esto Tallinn
Fortum tallinn
Goworkabit tallinn
hemles tallinn
ideal tallinnas
Infragate Tallinn
innove tallinn
KPMG tallinnas
Luuv Tallinn
merko Tallinnas
monestro
Moneyflow tallinn
Montonio tallinnas
Nexd tallinn
Tallinna tehnikaülikool
tank tallinnas
netgroup tallinnas
newsec tallinnas
Nobel digital tallinn
nordecon tallinnas
Printall tallinnas
Synerall tallinnas
tradehouse tallinnas

Anförtro din översättning till oss. Transly översättningsbyrå tillhandahåller en snabb och högkvalitativ tjänst.

TA KONTAKT. VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG

Kom ihåg att ange din e-postadress och bifoga dina filer när du skickar in din förfrågan. Vi ser fram emot den.