läti-eesti

Varför ska du beställa lettiska översättningar från Transly Översättningsbyrå ?

Förstklassig lettisk översättning

Transly Översättningsbyrå har tilldelats det internationella ISO 17100:2015 kvalitetscertifikatet, vilket innebär att Transly Översättningsbyrå uppfyller alla krav för tillhandahållande av översättningstjänster. Den lettiska översättning som du beställt från oss behåller textens ursprungliga innebörd, innehåller inte några misstag och låter naturlig för den avsedda läsaren. Därför håller vi textens avsedda betydelse i åtanke under översättningsprocessen och förmedlar den på ett sätt som är lätt för läsaren eller användaren att förstå. Vi är övertygade om att en bra lettisk översättning är en som lätt kan förstås av din lettisktalande affärspartner, kund eller kollega, oavsett bakgrund och modersmål. Vi producerar exakta och terminologiskt korrekta juridiska översättningar. För att uppnå bästa resultat kommer vi vid behov att begära ytterligare information och granska källtexten. Om du vill komma in på den lettiska marknaden, kan vi lokalisera översättningen för din lettiska målgrupp – detta är särskilt viktigt när du översätter webbplatser, marknadsföringstexter, säkerhetsdatablad och liknande.

läti tõlge

Snabba lettiska översättningar

Vi arbetar snabbt. Tack vare Translys utmärkta tekniska kapacitet, skickliga översättare och smidiga processer, går vår översättningsprocess också snabbare. Vi gör alltid vårt yttersta för att återkomma till dig så snart som möjligt och detsamma gäller färdigställandet av offerter. Om det behövs, kan vi påskynda processen ännu mer genom att låta flera översättare arbeta på samma projekt samtidigt. Tack vare den snabba utvecklingen av neural maskinöversättning förbättras även vår arbetshastighet. Modern översättningsprogramvara som upptäcker upprepningar i en text hjälper ytterligare till att påskynda vår arbetsprocess. När vi översätter till lettiska är vår arbetsprocess effektiv och flexibel och beslut fattas snabbt. Därför kan vi lugnt säga att Transly är en av de snabbaste leverantörerna av översättningstjänster i branschen.

kiire läti tõlge

Prisvärd lettisk översättning

Transly erbjuder översättningar med det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Våra översättningsprojekt genomförs med hjälp av den modernaste tekniken och involverar både en översättare med masterexamen och en professionell redaktör. Tack vare smart översättningsprogramvara och den fortlöpande utvecklingen av neural maskinöversättning kan vi erbjuda lettisk översättning till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder rabatt på upprepade segment i texten. Detta börjar spela en viktig roll i permanenta partnerskap: ju mer liknande texter vi översätter, desto lägre blir enhetspriset för våra lojala kunder. Vi översätter varje segment en gång, vilket också innebär att du bara behöver betala för det en gång. På så sätt kan du vara säker på att vi ger dig det bästa erbjudandet.

soodne läti tõlge

Smidig översättningsprocess

Vi är här för att göra översättningsprocessen så smidig och bekväm för dig som möjligt. Tack vare vår omfattande kunskap och erfarenhet har vi kunnat utveckla lösningar som gör det möjligt för oss att systematiskt hantera översättningar, samtidigt som vi använder översättningsminnen, terminologibaser och ett centralt arbetsflödessystem. Vi vet att projektledning innebär mycket mer än att bara organisera översättningen av en text från ett språk till ett annat. Att ha ett strömlinjeformat arbetsflöde är viktigt för att garantera en stressfri beställningsupplevelse, transparent budget och lettiska översättningar som blir klara i tid. För detta ändamål har vi minimerat eller automatiserat alla tidskrävande standardprocedurer. På så sätt kan du vara säker på att både budgeten och tidsfristen för översättningen kommer att uppfylla dina höga förväntningar.

mugav läti tõlge

Garanterad sekretess

Vi garanterar sekretessen för alla texter. Digital säkerhet, dataskydd och sekretess är aspekter som vi tar på stort allvar i vårt arbete. Avtalet om översättningstjänster innehåller ett sekretessavtal. Vid behov är det också möjligt att ingå ett separat sekretessavtal. Användningen av översättningsprogram och en säker lagringsserver bidrar till att minska risken för dataläckage. Tack vare översättningsprogram behöver du inte skicka filer via e-post, vilket hjälper till att förhindra dataläckage och e-postmeddelanden som skickas till fel mottagare. Dessutom är säkerhetskopiering i realtid integrerad i vår översättningsprocess, vilket säkerställer att din lettiska översättning är i säkra händer hos oss.

konfidentsiaalne läti tõlge

Alla översättningsrelaterade tjänster från en byrå

Vi vill att ditt samarbete med oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose alla dina önskemål om översättning, redigering och innehållsskapande samt allt som är relaterat till dessa tjänster. Därför erbjuder vi även en tjänst för sökmotoroptimering av översatta webbplatser och en lokaliseringstjänst för webbutiker. Våra tjänster omfattar även översättningsrådgivning, bedömning av översättningskvalitet, voice-over och dubbning. Dessutom erbjuder vi gärna layout-, design- och trycktjänster för översatta texter. Allt detta gör att du enkelt och bekvämt kan hitta alla tjänster relaterade till lettisk översättning på ett och samma ställe.

läti tõlkebüroo

Transly översättningsbyrå erbjuder professionella översättningar som sparar tid och pengar.

För att göra en beställning, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i frågeformuläret med följande information:

  • Vilka tjänster du är intresserad av
  • Vilka språk du behöver tjänsten på
  • Vilken tidsfristen är för jobbet

Vänligen bifoga eventuell ytterligare information eller en fil när du skickar in din förfrågan, så vi kan analysera den och ge dig en exakt offert.

Vi återkommer till dig med en offert inom en timme.

Saada_päring

Vilken lettisk översättningstjänst ska jag välja?

Lettisk teknisk översättning

Teknisk översättning innefattar områden som ingenjörskonst, bygge, miljöskydd och -teknologi, informationsteknologi, transport, automatisering m.fl. De vanligaste typerna av texter som kräver teknisk översättning är till exempel bruksanvisningar, säkerhetsinstruktioner, snabbstartsguider, installationsguider, rapporter och applikationer. Teknisk översättning utgör en mycket viktig del av de tjänster som Transly tillhandahåller. Vi översätter användarmanualer och IT-relaterade texter till lettiska, lokaliserar applikationer för den lettisktalande marknaden och erbjuder många andra tjänster.

tehnikatekstide tõlkimine läti keelde

Översättning av webbplatser till lettiska

Webbplatsöversättning är en av våra mest populära översättningstjänster. En högkvalitativ webbplatsöversättning skapar ett mer förtroendeingivande intryck av ditt företag. Det är därför vi översätter ditt företags webbplats till lettiska smidigt, snabbt och med fokus på kvalitet. Att manuellt kopiera och klistra in webbtexter hör till det förgångna – vi använder smart teknik för att automatiskt exportera webbtexter och importera översättningar. Translys lettiska översättare och redaktörer har SEO-kunskap, och de har strategiska nyckelord i åtanke under översättningsprocessen för webbplatser, webbtexter och blogginlägg.

kodulehe tõlkimine läti keelde

Översättning av ekonomiska texter till lettiska

Översättning av ekonomiska texter till lettiska är ett viktigt område som omfattar översättningar av årsrapporter till lettiska samt översättning till lettiska av bokföringshandlingar, kontoutdrag, betalningsbevis och liknande. Fördelarna med att anlita Transly när du planerar att införskaffa lettiska översättningar av ekonomiska texter innefattar: kunskap om finansiell vokabulär samt redovisnings- och bankterminologi, sekretess, snabbhet, bra kommunikation och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

majandustõlge läti keelde

Juridisk översättning till lettiska

Juridisk översättning till lettiska innefattar översättning av kontrakt, domstolshandlingar och lagstiftning. Med ISO-certifierade kvalitetsprocesser på plats, producerar vi juridiska översättningar till lettiska som är exakta och terminologiskt korrekta. Transly följer strikta regler för skydd av personuppgifter och konfidentialitetskrav, som är särskilt viktiga vid juridisk översättning.

õigustekstide tõlkimine läti keelde

Marknadsföringsöversättning till lettiska

Översättningen av en marknadsföringstext till lettiska kan anses vara framgångsrik när budskapet förmedlas korrekt på lettiska, när översättningen återspeglar varumärkets värderingar och stil, och, framför allt, när översättningen till lettiska inte låter som en översättning. Översättning till lettiska av produktbeskrivningar, webbplatser, webbutiker, översikter, artiklar, slogans, annonser, kampanjmeddelanden, försäljningserbjudanden, företags uppdrag eller visioner samt varumärkesvärden faller alla under översättning av marknadsföring. Utöver marknadsföringsöversättning är Transly också expert på lettisk lokalisering och transkreation eller kreativ översättning till lettiska.

turundustekstide tõlkimine läti keelde

Översättning av vetenskapliga texter till lettiska

Översättning av vetenskapliga texter till lettiska är en annan av våra huvudsakliga tjänster. Bland våra kunder återfinns Tallinns universitet, Tallinns tekniska högskola, Estlands forskningsråd, Estlands geologiska undersökning, Estlands miljöforskningscentrum, Praxis Center for Policy Studies, Estlands undervisnings- och forskningsministerium och många andra. Vid översättning av forskningsartiklar eller doktorsavhandlingar till lettiska kommer vi att ägna särskild uppmärksamhet åt relevant terminologi och arbeta nära kunden för att säkerställa en högkvalitativ översättning.

teadustekstide tõlkimine läti keelde

Medicinsk översättning till lettiska

Medicinsk översättning till lettiska omfattar bland annat översättning till lettiska av bruksanvisningar för medicinsk utrustning, information om läkemedel, patientinformationsbroschyrer, hälsodokument, farmaceutisk forskning, osv. Alla våra lettiska översättningar genomgår en kvalitetssäkringsprocess i enlighet med ISO-standarden, vilket säkerställer att våra lettiska översättningar är korrekta, slutförda i tid och uppfyller andra kvalitetsstandardkrav. Andra fördelar med att välja Transly är sekretess, snabbhet och ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

meditsiinitekstide tõlkimine läti keelde

Översättning av säkerhetsdatablad till lettiska

Ett säkerhetsdatablad är ett dokument som ger information om hur man säkerställer en säker användning av en kemikalie i hela leveranskedjan. Eftersom varje leverantör av säkerhetsdatablad ansvarar för innehållet i säkerhetsdatabladet, är det bäst att anförtro översättningen av säkerhetsdatablad till lettiska åt Transly Översättningsbyrå. Vi översätter inte bara texten, utan vi kan också identifiera potentiella väsentliga brister eller inkonsekvenser i den. Vi har lång erfarenhet av att översätta säkerhetsdatablad till lettiska. Vi håller oss alltid uppdaterade om den senaste relevanta lagstiftningen och officiell terminologi för att säkerställa korrektheten, tydligheten och noggrannheten i dina säkerhetsdatablads översättningar.

ohutuskaartide tõlkimine läti keelde

Lettisk lokalisering

Lokalisering av programvara är översättning och anpassning av ett datorprogram eller mobil applikation för den lettiska marknaden. Lokalisering av programvara tar hänsyn till preferenser, behov och vanor hos användare i Lettland. Lokaliseringsjobb för programvara hos Transly anförtros till professionella översättare som både är teknikkunniga och har lettiska som modersmål.

tarkvara lokaliseerimine läti

Lettiska tolktjänster

Tolkning, viskad tolkning, fjärrtolkning, konferenstolkning och konsekutivtolkning är lettiska översättningstjänster som behövs vid evenemang, möten, utbildningar, notariatstransaktioner, osv. Translys lettiska tolkar är högutbildade professionella, med lång erfarenhet inom olika områden. Vi hjälper dig att välja den tolkningstjänst som bäst uppfyller dina behov.

suuline tõlge läti keelde

Auktoriserad översättning till lettiska

Auktoriserad översättning till lettiska är en officiell dokumentöversättningstjänst som vi erbjuder i samarbete med lettiska auktoriserade översättare. Den lettiska auktoriserade översättaren tar ansvar för korrektheten av översättningen med sin signatur och sigill. Om en auktoriserad lettisk översättning krävs, till exempel för antagning till skola, resor eller domstolsförfaranden, är endast auktoriserade översättare behöriga att översätta dessa dokument till lettiska.

vandetõlge läti keelde

Den bästa översättningen är ett resultat av en kombination av mänsklig insats och modern teknik. Få de bästa översättningstjänsterna från Transly.

Översättningsspråk

Översättning engelska-lettiska och lettiska-engelska

Engelska talas av 1,5 miljarder människor världen över! Transly översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till engelska. Vi översätter även från engelska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av engelska-lettiska eller lettiska-engelska!

inglise tõlge

Översättning ukrainska-lettiska och lettiska-ukrainska

Mer än 45 miljoner människor har ukrainska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till ukrainska. Vi översätter även från ukrainska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning ukrainska-lettiska eller lettiska-ukrainska! Vi ser fram emot den.

Ukraina eesti ukraina

Översättning ryska-lettiska och lettiska-ryska

Visste du att det på ryska webbplatser är god sed att använda det formella “du” i stället för det informella “du” när du tilltalar läsaren? Transly översätter webbplatser, produktbeskrivningar, kontrakt och mycket annat till ryska. Vi översätter också från ryska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av ryska-lettiska eller lettiska-ryska!

vene tõlge

Översättning litauiska-lettiska och lettiska-litauiska

Mer än två miljoner människor talar litauiska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till litauiska. Vi översätter även från litauiska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av litauiska-lettiska eller lettiska-litauiska! Vi ser fram emot den.

leedu tõlge

Översättning polska-ryska och ryska-polska

Det polska språket pratas av totalt 38 miljoner människor över hela världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till polska. Vi översätter också från polska till ryska. Skicka oss en polska-ryska-polska översättningsförfrågan!

Poola tõlge

Översättning estniska-lettiska och lettiska-estniska

Omkring en miljon människor talar estniska som modersmål. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till estniska. Vi översätter även från estniska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av lettiska-estniska eller estniska-lettiska!

estonian translation

Översättning finska-lettiska och lettiska-finska

Mer än fem miljoner människor talar finska. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till finska. Vi översätter även från finska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av finska-lettiska eller lettiska-finska!

soome tõlge

Översättning svenska-lettiska och lettiska-svenska

Mer än tio miljoner människor talar svenska. Vi översätter webbsidor, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket mer från svenska till lettiska och från lettiska till svenska. Vi erbjuder professionella översättningar svenska-lettiska och lettiska-svenska som sparar tid och pengar. Skicka oss en förfrågan om översättning av svenska-lettiska eller lettiska-svenska! Vi återkommer till dig inom 2 timmar.

rootsi tõlge

Översättning norska-lettiska och lettiska-norska

Totalt 5 miljoner har norska som modersmål. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till norska. Vi översätter även från norska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av norska-lettiska eller lettiska-norska! Vi ser fram emot den.

norra tõlge

Översättning tyska-lettiska och lettiska-tyska

Det är inte lätt att göra bot för sina synder i tyskarnas ögon när man har gjort ett stavfel. Transly översätter webbplatser, webbutiker, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till felfri tyska. Vi översätter även från tyska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av tyska-lettiska eller lettiska-tyska! Vi ser fram emot den.

saksa-tõlge

Översättning franska-lettiska och lettiska-franska

Visste du att mer än 200 miljoner människor världen över talar franska? Vi översätter webbplatser, menyer, avtal, marknadsföringstexter och mycket annat till franska. Vi översätter också från franska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av franska-lettiska eller lettiska-franska!

prantsuse-tõlge

Översättning spanska-lettiska och lettiska-spanska

Visste du att europeisk spanska och latinamerikansk spanska skiljer sig från varandra? Transly översätter webbplatser, kontrakt och mycket mer till spanska. Vi översätter även från spanska till lettiska. Skicka oss en förfrågan om översättning av spanska-lettiska eller lettiska-spanska!

hispaania tõlge

Översättning italienska-lettiska och lettiska-italienska

Italienska talas av cirka 85 miljoner människor runt om i världen. Vi översätter webbplatser, bruksanvisningar, broschyrer, kontrakt, marknadsföringstexter och mycket annat till italienska. Vi översätter även från italienska till lettiska. Skicka oss en begäran om översättning italienska-lettiska-italienska! Vi ser fram emot den.

Itaalia tõlge

Anförtro dina översättningar till oss. Våra ivriga översättare på Transly översättningsbyrå tillhandahåller snabba och högkvalitativa översättningar.

Vanliga frågor om lettisk översättning

Hur beställer jag en översättning till lettiska?

För att beställa en lettisk översättning, var vänlig att skicka ett mail. Om möjligt, inkludera även den text som du vill ha översatt. Dessutom, ange önskad deadline och ge oss en kort beskrivning av syftet med översättningen. Glöm inte att bifoga databaser över terminologi, om du har sådana, och att klargöra önskat filformat för översättningen. Vår projektledare kommer att ta kontakt med dig inom kort, för att ställa ytterligare frågor eller för att ge dig en offert. Om du är nöjd med offerten, kommer vi att börja med din översättning.

Vad bör man tänka på när man beställer en översättning till lettiska?

Transly Översättningsbyrå har utmärkta lettiska översättare och redaktörer. Våra översättare och projektledare gör alltid sitt bästa för att leverera snabba och högkvalitativa översättningar, men det är viktigt att hålla i minnet att översättningar lettiska-engelska eller engelska-lettiska kan ta något längre tid än ryska-engelska-ryska eller finska-engelska-finska översättningar.

Hur vanligt är det lettiska språket?

I Lettland talas lettiska av 2 miljoner människor, varav 1,3 miljoner talar det som modersmål. Utanför Lettland finns det ytterligare cirka 100.000 personer som talar lettiska. Ungefär 37% av befolkningen i Lettland, det vill säga 725.000 personer, talar ryska i hemmet. Även om det lettiska språket liknar litauiska, är lettiskan det modernare av de två. Samtidigt behåller litauiskan mera arkaiska drag. Lettiska och litauiska är östbaltiska språk. Deras närmaste släktingar finns hos olika östliga språk: Armeniska, albanska, de slaviska språken och indoiranska språk. Men lettiska och litauiska har också gått igenom flera förändringar, på grund av påverkan av centraleuropeiska, dvs kentumspråk. Eftersom bibehållandet av egenskaperna hos satemspråken är ganska svagt i lettiska och litauiska, anses de ligga någonstans emellan satem- och kentumspråk.

Hurudant är det lettiska språket?

Lettiska är ett indoeuropeiskt, eller mer specifikt, ett baltiskt språk. Lettiska anses också vara den närmaste indoeuropeiska släktingen till de finsk-ugriska språken. Detta, bland andra aspekter, bevisas av det faktum att uttalet av det lettiska språket är i sin natur mera likt det estniska och finska än det av andra indoeuropeiska språk. Lettiska delar också några lexikala likheter med tyska och ryska. Till exempel är den ryska motsvarigheten till den lettiska ordet ”sirds” (”hjärta”) ”сердце” (”serdtse”), medan den tyska motsvarigheten för den lettiska ”naba” (”navel”) är ”Nabel”.

Vad gör det lettiska språket intressant?

Många lettiska ord har lagts till språket under de senaste 200 åren. Lettiska lingvister har arbetat hårt med att ersätta ord som har tyskt ursprung i språket. Samtidigt är dock de nyligen skapade lettiska ordsom avses ersätta de tyska ofta inte nödvändigtvis lettiska heller. På lettiska brukade ordet för “färg” vara “pērve”, som härleds från det tyska “verwe”. Dessutom hade detta ord synonymen “blaka” på lettiska, som också kom från tyskan. För att ersätta dessa, skapades ett nytt ord – “krāsa”, som starkt påminner om det ryska ordet “красить”, som betyder “att måla”. Således har i detta fall ansträngningarna att skapa en lettisk variant inte varit alltför framgångsrika. Letter tenderar också att undvika engelska lånord. Således, till exempel, är det lettiska ordet för “dator” “dators”, som är ett lån från svenskan som använder ordet “dator”. Likaså det lettiska ordet för “tangentbord”, är “tastatūra”, som liknar det tyska “Tastatur”. Därför kommer många nya lettiska ord faktiskt från andra språk, trots ansträngningar för att undvika utländska lån. Det är också intressant att notera, att även om lettiskan har lånat många ord från tyskan är språken faktiskt inte lingvistiskt relaterade alls, eftersom lettiska inte är ett germanskt språk.

Vad säger lettiskan om det lettiska folket?

Språk kan ofta ge en värdefull insikt i attityder, seder och vanor hos folket. Detta gäller även för letterna. Det lettiska ordspråket “Dzirdi daudz, Runa maz” ( “Lyssna en hel del, tala lite”) antyder att letterna är reserverade och inte så pratsamma. Samtidigt återspeglar det lettiska ordspråket “Kā vecie svilpo tā jaunie danco” (“De unga dansar, medan åldringarna visslar”) den hierarkiska strukturen i det lettiska samhället. Dessutom antyder det lettiska talesättet “Sargi sevi pats, tad Dievs tevi sargās” (“Se efter dig själv, Gud kommer att skydda dig”) innebär att det lettiska samhället är individualistiskt snarare än kollektivistiskt – det vill säga man ska klara sig på egen hand, snarare än att förlita sig på andra.

Vad bör man tänka på när man kommer in på den lettiska marknaden?

Den lettiska affärskulturen liknar den i resten av Baltikum samt Tyskland. Letterna är mycket stolta över sitt land, språk och kultur – till en början distanserade letter kommer alltid att lysa upp, om du talar några ord lettiska med dem. När man kommer in på den lettiska marknaden, kan man också göra klokt i att tänka på följande:

  • Möten är korta. Letterna gillar korta möten. Att komma rakt på sak utan långrandiga introduktioner, komma tillräckligt förberedd och vara rakt på sak är en säker väg till framgång, när man förhandlar med dem.
  • Letter tenderar att komma för sent. Det råder ingen tvekan om att de gör sitt bästa för att komma i tid till möten med utländska partners, men de kanske inte alltid lyckas. Letterna är inte alltför punktliga.
  • Letterna tar affärer på allvar. Deras konservatism påverkar klädseln och hur de bedriver affärsmöten. Affärer är inget skämt för dem.
  • Strukturen för lettiska organisationer är hierarkisk och affärskulturen är formell. Beslutsfattarna är de ledande befattningshavarna, så beslut kan ta tid.
  • Letterna gillar telefonsamtal. Det bästa sättet att kontakta en lettisk affärspartner är via telefon. Detta säkerställer att alla ärenden avslutas på önskat sätt. Viktiga affärsbeslut kräver emellertid personliga möten.
  • Letterna föredrar möten på tu man hand. Stora sammankomster är inte lämpliga för lettiska affärsmöten. Som mest bör båda sidor representeras av två personer, men det är bättre och snabbare att samtalen hålls mellan två personer.

Läs mer

TRANSLY ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ, ÖVERSÄTTNING, REDIGERING, SKAPANDE AV INNEHÅLL, ÖVERSÄTTNING MED FULL SERVICE, OM OSS

Läs vår blogg

Translys blogg skrivs av vårt engagerade team av översättare, textskapare och redaktörer. Vi älskar vad vi gör.

En del av våra kunder

Admiral Markets Tallinn
allies tallinnas
bcs itera tallinnas
Beckhoff tallinn
Bolt tallinn
CGI_Tallinn
Combi works Tallinn
energia partner tallinnas
EKA tallinn
elsavie_logo_Tallinn
esplan tallinn
Esto Tallinn
Fortum tallinn
Goworkabit tallinn
hemles tallinn
ideal tallinnas
Infragate Tallinn
innove tallinn
KPMG tallinnas
Luuv Tallinn
merko Tallinnas
monestro
Moneyflow tallinn
Montonio tallinnas
Nexd tallinn
Tallinna tehnikaülikool
tank tallinnas
netgroup tallinnas
newsec tallinnas
Nobel digital tallinn
nordecon tallinnas
Printall tallinnas
Synerall tallinnas
tradehouse tallinnas

Anförtro din översättning till oss. Transly översättningsbyrå tillhandahåller en snabb och högkvalitativ tjänst.

TA KONTAKT. VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA FRÅN DIG

Kom ihåg att ange din e-postadress och bifoga dina filer när du skickar in din förfrågan. Vi ser fram emot den.