Vad våra kunder säger om Transly

Tack så mycket för ditt samarbete! Hittills har alla översättningar gjorts professionellt, översättarna är kompetenta och de översatta texterna, som är tekniska och svåra, är alla begripliga och korrekta. Översättarna arbetar snabbt och följer tidsfristerna, vilket är mycket viktigt för oss. Kundtjänsten är professionell och pålitlig. Priserna är också konkurrenskraftiga. Vi är mycket nöjda med tjänsten och hoppas kunna fortsätta detta trevliga samarbete.

Liina Kirkerpill

Icopal

tõlkebüroo tagasiside icopal

Att arbeta tillsammans med Transly Översättningsbyrå har varit ett absolut nöje. Alla e-postmeddelanden och samtal besvaras mycket snabbt och utförligt, våra speciella önskemål har alltid uppfyllts och allt har varit förhandlingsbart. Samtidigt har översättningarna alltid varit mycket professionella och exakt i tid. Våra översättningsbehov har varit av ett särskilt specifikt tekniskt slag och vi har gett dem mycket komplicerade översättningsuppgifter för mjukvara, utan omfattande bakgrundsinformation, men hittills har alla översättningar varit utmärkta och vi är alla övertygade om att vi kommer att arbeta tillsammans under lång tid!

Elar Rootslane
Nuctech Warsaw Company Limited Sp. Zoo
Nuctech Hong Kong Company Limited
Servtech OÜ

Nuctech

nuctech

Vi vände oss till Transly Översättningsbyrå för att begära en offert, eftersom vi behövde högkvalitativa och grammatiskt korrekta översättningar för vårt internationella Erasmus-projekt. Vi uppskattade omedelbart det snabba svaret, och det pris som de erbjöd verkade lämpligare än de andra erbjudanden vi fick. Översättningen gjordes noggrant och alla våra önskemål och kommentarer beaktades. Det bör noteras att den ursprungliga designen hade behållits och att vi inte debiterades någon extra avgift för detta. Den översatta texten anpassades mycket väl till målgruppen – den estnisktalande befolkningen. Därför fick vi inte endast en översättning, utan en redigerad text som är lätt att förstå för läsaren. Vi vill också lyfta fram den snabbhet med vilken vår beställning slutfördes. Trots textens stora volym slutfördes översättningen inom två veckor, som vi hade kommit överens om. Med tanke på de inledande tidsbegränsningarna, volymen på arbetet och det uppnådda resultatet kan vi säga att tjänsten är av hög kvalitet. Slutligen vill vi också lyfta fram att alla våra e-postmeddelanden fick ett snabbt och utförligt svar.

Ekaterina Chukreyeva
Tallinns tekniska universitet, Innospark

Tallinns tekniska universitet

tõlkebüroo tagasiside