fbpx
SPRÅK
MENY

Översättning

Översättningsservice är vår översättningsbyrås primära service. Vi erbjuder av dokument, (främst översättning av IT- texter och webbplatser), , , , och mycket mer.

Vi fokuserar på att ge terminologiskt korrekta och finputsade översättningar. Vi försäkrar oss hela tiden om att våra översättningar låter naturligt och innehåller det mest lämpliga ordförrådet.

översättning

Vad erbjuder vi förutom översättningsservice?

Vilken är processen för beställning av översättningsservicen?

För att beställa vår översättningsservice, vänligen skicka ett e-mail. Vänligen inkludera den text som ska översättas i Word, PDF eller andra format, målspråket, önskat datum för färdigställandet av översättningen, samt information om syftet med den färdiga översättningen. Vår projektledare kommer sedan att skicka dig en offert för översättningen.

Efter att vi har fått din bekräftelse på beställningen kommer översättaren att börja översätta texten. När översättaren har slutfört översättningen, sänds texten vidare till redaktören. När redaktören har gjort eventuella nödvändiga korrigeringar går texten till leveransgranskning, varefter den skickas tillbaka till dig.

Förutom översättning, erbjuder vi också tjänster som textredigering och korrekturläsning, copywriting eller textskrivande, SEO för främmande språk, implementering av mjukvara för översättning, tolkning och alla ytterligare tjänster i samband med den fullständiga översättningsservicen.

Vi erbjuder textredigering och textskrivande på engelska, ryska, finska och estniska. Den fullständiga översättningsservicen inkluderar textlayout, design, utskrift av material på främmande språk och, om nödvändigt, transport av material till önskad plats.

BEGÄR EN OFFERT.
FÅ VÅRT SVAR INOM BARA TVÅ TIMMAR!!

TRANSLY ÖVERSÄTTNINGSBYRÅS BLOGG

Translys blogg skrivs av vårt engagerade team av översättare, textskapare och redaktörer. Vi älskar vad vi gör.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM TRANSLY

Goda översättningar kan ta din verksamhet till en högre nivå. Vi vet hur.

Tack så mycket för ert samarbete! Hittills har alla översättningar gjorts professionellt, översättarna är kompetenta och de översatta texterna, som är tekniska och svåra, är alla begripliga och korrekta. Översättarna arbetar snabbt och följer tidsfristerna, vilket är mycket viktigt för oss. Kundtjänsten är professionell och pålitlig. Priserna är också konkurrenskraftiga...

Icopal
bmigroup.com

Att arbeta tillsammans med Transly Översättningsbyrå har varit ett absolut nöje. Alla e-postmeddelanden och samtal besvaras mycket snabbt och utförligt, våra speciella önskemål har alltid uppfyllts och allt har varit förhandlingsbart. Samtidigt har översättningarna alltid varit mycket professionella och exakt i tid. Våra översättningsbehov har varit av ett särskilt specifikt tekniskt...

Nuctech
nuctech.com

Vi vände oss till Transly Översättningsbyrå för att begära en offert, eftersom vi behövde högkvalitativa och grammatiskt korrekta översättningar för vårt internationella Erasmus-projekt. Vi uppskattade omedelbart det snabba svaret, och det pris som de erbjöd verkade lämpligare än de andra erbjudanden vi fick. Översättningen gjordes noggrant...

Tallinns tekniska universitet
ttu.ee

TA KONTAKT, VI SER FRAM EMOT ATT DU HÖR AV DIG

Kom ihåg att ange din e-postadress och bifoga dina filer när du skickar in din förfrågan. Vi ser fram emot den.